DVOV D2 – Arnhemse Boys D2

001

Het tijdstip was goed, het weer was goed, de omgeving was prachtig. Het sportpark van DVOV lag in de bossen aan de rand van Velp. Alle ingrediënten waren aanwezig om een lekkere wedstrijd te gaan spelen.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd hadden de Boys de overhand en wisten druk op de tegenstander te zetten. Dit leidde echter niet tot kansen, slechts tot een enkel schot van afstand. Na dit stormachtige begin kwam DVOV beter in de wedstrijd. We hadden geen antwoord meer op hun combinatiespel en waren duidelijk de onderliggende partij. Ook DVOV wist in eerste instantie geen echt grote kansen te creëren, maar dat veranderde snel genoeg. De aanval van DVOV liet de keeper kansloos en een 1 – 0 tussenstand stond op het spreekwoordelijke scorebord. Deze stand bleek ook de ruststand te zijn.

DVOV ging na de rust vrolijk verder met waar het voor de rust was geëindigd. Zij bepaalden het spel en de spaarzame uitbraken van de Boys leidden niet tot gevaar voor het doel van onze tegenstander. DVOV daarentegen wist wel voor gevaar voor ons doel te zorgen. Het is dat er een goede (en grote) keeper in het doel stond, anders zou de score genante vormen aangenomen hebben. DVOV wist de score te verdubbelen en bepaalde daarmee de eindstand op 2 – 0. Een lesje efficiënt en effectief voetbal. DVOV was duidelijk een maatje te groot voor ons en we hebben dan ook een terechte nederlaag geleden.

Komend weekend zijn we vrij, de week erop, 21-03-2015, spelen we om 11:30 uur thuis tegen Westervoort D2G.