Arnhemse Boys C2 – OVC’85 C5D

SONY DSC

SONY DSC

Vandaag mochten we opnieuw aantreden voor een competitiewedstrijd in de Voorjaarscompetitie. De tegenstander van vandaag was OVC’85 C5D, een ploeg die tot vandaag pas 2 wedstrijden had gespeeld, kennelijk waren zij iets later aan deze competitie toegevoegd. Doordat zij pas twee wedstrijden gespeeld hadden, was het vooraf lastig inschatten hoe sterk deze tegenstander zou zijn. Vooraf bleek, dat OVC’85 een aantal spelers misten, aangezien zij met precies 11 man aan de start verschenen.

OVC’85 won de toss en koos voor de kant van de parkeerplaats, de Arnhemse Boys mochten aftrappen aan deze wedstrijd. Zelf misten we 2 spelers, Mik en Justen waren beiden geblesseerd, maar dan nog hebben we gelukkig 3 wisselspelers voor deze wedstrijd. We lieten de bal goed rondgaan en wisten elkaar goed te vinden, maar veel van het spel speelde zich af op het middenveld. Het werd niet echt gevaarlijk voor het doel van OVC. Ook aan de zijde van de Arnhemse Boys werd het niet echt gevaarlijk, zodat onze keeper zich vooral moest bezighouden met terugspeelballen en het inpassen van de spelers voor hem. Een snelle uitbraak over links zorgde voor de 1-0 en daarna ging het even snel. De ruststand werd op 3-0 gebracht, een prettige tussenstand om mee te gaan rusten.

In de 2e helft zijn we verder gegaan waar we in de eerste helft mee zijn gestopt. We bleven het betere van het spel houden en wisten de voorsprong uit te breiden naar 5-0. Uit een snelle tegenstoot van OVC viel de 5-1, maar niet lang daarna wisten we zelfs op 6-1 te komen. Dit was ook de eindstand, zodat we nu 3 wedstrijden op rij hebben gewonnen. Prima gespeeld!

Komende week is het Paaswekend en hebben we geen wedstrijd op het programma staan. Op zaterdag 02-04-2016 spelen we uit in Nijmegen tegen Brakkenstein C4. Deze ploeg zijn we ook in de bekercompetitie tegen gekomen, we wisten toen thuis van hen te winnen, maar ook zij zijn weer verder in hun ontwikkeling. We zullen er dan opnieuw moeten staan.