Arnhemse Boys D2 – MASV D1

984309_838440306226483_8248935244306019089_n

Zaterdag stond er opnieuw een ontmoeting op het programma tegen een oude bekende van ons. In de Najaarscompetitie hadden we ook al tegen MASV D1 gespeeld en ook in de voorjaarscompetitie waren zij, in eigen huis, onze tegenstander. Onder het toeziend oog van Ruben Bouwman, trainer van de D1 (D1 moest voor de Arnhem Cup op woensdag 15-04-2015 tegen MASV D1 spelen).

Hoewel de dag prachtig is begonnen, stond er toch een stevig briesje en viel er zelfs wat regen. De wind zorgde ervoor dat er bij vlagen wat minder goed werd gecombineerd. De eerste helft speelden we met de wind mee. MASV D1 heeft een zeer attente keeper die goed meevoetbalde. Enkele diepe ballen wist deze goalie te onderscheppen, waardoor hij kansen wist te voorkomen. Toch kregen we de beste kansen op de voorsprong, maar het vizier stond net niet op scherp. Een beetje geluk bij een schot met links (van een rechtspoot) ontbrak, toen deze bal net naast viel. Bij de rust was de stand dan ook 0 – 0.

In de tweede helft werd er wat beter gecombineerd en kwamen er weer een aantal kleine kansen. Doordat MASV nu de wind mee had, konden zij nu ook wat gemakkelijker voetballen. Een overtreding op Yunes in de 16 meter zorgde ervoor dat de bal op de stip ging en de 1 – 0 tegen de touwen. Een perfect getrapte corner werd bij de tweede paal feilloos binnen gekopt en dit betekende de 2 – 0, wat ook de eindstand was.

Ruben heeft goed opgelet en de D1 wist woensdag met maar liefst 5 – 0 van dit MASV te winnen. Wij krijgen komende zaterdag de koploper, ESA D5, om tegen te spelen. Op tijd naar bed en fit beginnen aan de wedstrijd. Eens kijken hoe we er voorstaan.