Arnhemse Boys D2 – S.C. Westervoort D2

001

Op zaterdag 21-03-2015 mochten we de 5e wedstrijd van de voorjaarscompetitie afwerken, ditmaal tegen een bekende tegenstander voor ons. S.C. Westervoort D2 hebben we al 2 keer eerder getroffen. In augustus, nog voor aanvang van het seizoen, op ons toernooi. Toen bleef het bij 0 – 0. Later hebben we, naar aanleiding van het toernooi, nog een keer een hele wedstrijd tegen elkaar gespeeld, op het terrein in Westervoort. Deze wedstrijd eindigde in een 2 – 4 overwinning voor ons.Vandaag gaan we dus op voor het derde treffen tegen deze club. De laatste keer is al weer bijna een half jaar geleden, er zal dus ongetwijfeld iets zijn veranderd.

We begonnen goed aan de wedstrijd en wisten onze tegenstander vast te zetten op hun eigen helft. We combineerden goed en konden ieder keer weer de vrije man prima vinden. We hadden ook de wind mee, dus als we een bal achterin weg wilden werken, dan was die bal ook echt weg. Een prachtige combinatie zorgde voor de 1 – 0, een mooie assist van Neo. Een vrije trap zorgde voor de 2 – 0 ruststand.

002

In de tweede helft was het voordeel van de wind weg, maar desondanks wisten we de blauwe gasten bij ons doel weg te houden. Westervoort wist alleen gevaarlijk te worden door korte terugspeelballen, maar zij wisten eigenlijk niet veel te creëren, dat was dan weer onze verdienste. In de tweede helft kwam er nog 1 doelpunt bij voor ons, zodat de eindstand op 3 – 0 werd bepaald. Een nette en verdiende overwinning. Volgende week wacht ons de uit-wedstrijd in Huissen bij Jonge Kracht D2. Ook dit is een voor ons bekende tegenstander, in de najaarscompetitie werd hier nog met 2 – 1 verloren. Eens kijken of we hebben bijgeleerd. De wedstrijd start om 9:00 uur.

003

Na afloop van onze wedstrijd hebben 5 spelers van de D2 nog met de C3 tegen S.C. Groessen C3D meegedaan. Ryan Böhmer, Jasper Ladenstein, Daan van de Groep, Axel Wintering en Stan Cozijnsen wisten, met de spelers van de C3 een 2 – 2 gelijkspel uit het vuur te slepen. Fysiek kwamen de mannen van de D2 dan misschien wel iets tekort, maar op inzet en techniek werd dit ruimschoots gecompenseerd. Het 4e punt voor onze C3 is een feit!