Arnhemse Boys E11 – Spero E12

Arnhemse Boys E11 - Spero E12 (4-0) Thymen

Vanmorgen stond de wedstrijd van Arnhemse Boys E11 tegen Spero E12 op het programma. Net als de laatste wedstrijden begonnen we de eerste 10 minuten met 75 a 80% balbezit. Als trainers /ouders langs de lijn wachtten we dus weer op de 1-0 voor de tegenstander na een overwicht voor ons. Die mogelijkheid kreeg Spero geen moment. Lars won veel duels en haalde een counter er goed uit door de tegenstander met bal aan de zijkant te houden. Xey speelde achterin ook sterk en won veel duels. Matei bemoeide zich als derde verdediger veel met de aanval. Onze jongens kwamen met het vele balbezit niet tot veel grote kansen, de jongens speelden veel over maar niemand schoot. Can en Wout slalomde te ver door, een schot van Xey ging ver naast. De keeper rolde de bal verkeerd uit en Wout was dicht bij 1-0 maar kreeg de bal er niet in. Een voorzet van Jarno kwam via een verdediger bij Wout en nu rondde Wout goed af: 1-0. Een voorzet van Can werd bij de 2de paal attent ingetikt door Joris: 2-0, goed gedaan man. Lekker een goaltje binnen geprikt. De 3-0 was een mooi stiftje van Can. Klasse was dat!!

Arnhemse Boys E11 - Spero E12 (4-0) Lars

Wout keepte de tweede helft en had net zo weinig te doen als Thymen voor rust. Spero counterde 2 a 3 keer en was eenmaal dicht bij een eretreffer. Dit na onze 4de goal. Bas schoot tweemaal over, eenmaal met een boogbal. Matei die meer voorin was te vinden dan achterin, schoot over, Can tweemaal naast en uit de draai raakte Jarno de bal verkeerd. Xey en Lars schoven mee naar voren en heerste achterin. Jarno gaf voor en Thymen scoorde eenvoudig de 4-0. Bijgevoegd foto’s van de wedstrijd van Arnhemse Boys E11- Spero E12

Arnhemse Boys E11 - Spero E12 (4-0) Matei

Wedstrijdverslag AZ2000 E1-Arnhemse Boys E11 (1-4)

Woensdag 25 maart speelde de E11 vriendschappelijk tegen AZ2000 E1. Joris, Lars en Bas waren afwezig. Uit de E9 speelde Ryan mee en uit de F1 Matthijs en Jesse. Jarno speelde de tweede helft. Het wedstrijdbeeld was bekend voor de E11 de laatste weken: Veel balbezit en geen goals. Halverwege de 1ste helft betekende een corner de 1-0 voor de tegenstander, de bal ging er via Thymen in. Daarvoor had Thymen al een goede redding in huis. Can testte de keeper van AZ. Matei schoot op de paal. Jesse bood Ryan de kans op 1-1 en die scoorde. Voor rust maakte Jesse 2-1. Achterin won Xey bijna alle duels. In de tweede helft scoorde Matthijs de 3-1 en Wout de 4-1. Ryan en Jarno waren dichtbij een goal maar het bleef 4-1.

Arnhemse Boys E11 - Spero E12 (4-0)