Arnhemse Boys E3 – Bataven E2

Vandaag stond de wedstrijd tegen de Bataven op het programma. Eerder hadden we al in de beker tegen ze gespeeld en deze wedstrijd was gewonnen met 4-2. Het beloofde dus een spannende pot te worden.

Na het fluitsignaal was echter niet te zien dat onze jongens er heel veel zin in hadden. Het was allemaal een beetje tam. De bataven maakten hier dankbaar gebruik van en wisten binnen het kwartier op 0-2 te komen. De boys hadden tot dit moment nog geen echte kans gecreëerd. Een vrije trap van Nigel kwam hier het dichtst bij in de buurt.

In de rust werden de jongens even goed toegesproken in de hoop dat ze wat minder ontzag voor de tegenstander zouden hebben en zouden laten zien waar ze goed in zijn: voetballen.

Dit wierp zijn vruchten af en vlak na rust wist Delano de bal tegen het netje te schieten 1-2. Het team kreeg hierdoor een boost en wist zich prima te herstellen van de zwakkere 1e helft. Helaas werd er niet meer gescoord en werd de wedstrijd met 1-2 verloren. Op basis van de 1e helft was dit een terechte uitslag, maar in de tweede helft is bewezen dat onze eerstejaars jongens heel goed kunnen meekomen tegen een tweedejaars team. De mannen hadden zich prima hersteld en konden daar achteraf best trots op zijn. Op naar de volgende pot.