Arnhemse Boys E9 verkoopt huid duur

We speelden zonder Jarno, Bram viel voor hem in. Met het vertoonde spel kunnen we vooruit we hebben de boys zien knokken, dat hadden we gevraagd. De vierde klasse beloofd sowieso zwaar te worden zo ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Lars dook, zoals we dit seizoen gewend zijn, vlug op voor de keeper maar wist niet te scoren. Na een minuut of 4 scoorde Rijnland. Van dichtbij werd hard ingeschoten en Thymen leek zelfs nog te redden maar het kon de 1-0 niet voorkomen. Onze jongens lieten zich niet onbetuigd en snel trok Joris uit een corner de stand gelijk 1-1, netjes mannen.

In de eerste helft waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Thymen moest enkele malen redding brengen en aan de andere kant zagen we dat Joshua en Bram met schoten dicht bij de 2-1 waren. Ronin begon als spits maar zijn natuur zegt hem meer verdedigen en hij was meer achterin te vinden. Koen was de stofzuiger. Hij heeft op een verdedigende positie gestaan, op t middenveld en in de aanval. Lars idem. Achterin wonnen Senna en Joris vaak persoonlijke duels en zorgden voor een goede voortzetting. Bas hadden we als back opgesteld en hij kwam veel meer aan de bal en won ook duels van de tegenstanders, prima gedaan man.

In de tweede helft wilde Senna keepen. Hij zei wel ik ben bang dat ik alles doorlaat. Nou het keepte heel verdienstelijk en bracht een paar maal goed redding, echt prima gedaan. Hij kon de 1-2 niet voorkomen. Nog gaven onze jongens niet op. Bas schoot naast en Joris scoorde vanaf grote afstand schitterend 2-2. Hij zei later dat was geluk, maar dat was t niet. De trainers bestellen voortaan de goals want Maarten en Jasper zeiden langs de lijn tegen elkaar “ hij moet nu schieten” , dat deed ie met de goal tot gevolg.

Bram, Lars, Koen en Thymen waren nog een paar maal dreigend. Koen miste de bal uit een corner en bij een snelle aanval van ons gaf Joshua een pass op Bram naar de linksbuiten positie. Thymen leek er midden op t veld wat beter voor te staan. We zagen Bas enkele malen over rechts opstomen en een goede pass afleveren. Prima werk mannen. Rijnland wist de laatste 10 minuten nog 3x te scoren waardoor we 2-5 verloren. Jongens uitstekend gedaan en heel hard gewerkt. Op naar de trainingen en de volgende wedstrijd.