Arnhemse Boys F1 – Blauw Geel’55 F1 eindstand 6-1

F1 001
Na 2 weken op zaterdag geen wedstrijd te hebben gespeeld, dit komt omdat de F1 is in gedeeld in een poule met 10 elftallen, stond vandaag de wedstrijd thuis tegen Blauw Geel’55 F1 op het programma. Het was wat frisjes, maar een mooie ochtend, met een stalend zonnetje om een wedstrijd te spelen.
We hadden om 9.45 uur afgesproken in de kantine en konden onze kleding kwijt in kleedkamer 2. De wedstrijd zou op het hoofdveld (gras) 1B om 10.15 beginnen. Na een warming-up verzorgt door Milan waren de jongens er klaar voor. Bram in het goal en Diego en Jowendly begonnen als reserve.
Exact 10.15 uur floot de scheidsrechter en de wedstrijd begon. De eerste 10 minuten ging het gelijk op. Maar na een mooie actie van Jowendly werd de bal naar Djara gespeeld, die nam de bal perfect aan en scoorde de 1-0. Nog geen 2 minuten later nam Diego de bal prima aan, tikte de bal door naar Djara, die liep op de keeper af en maakte het prima af, 2-0. Blauw Geel had niet veel in te brengen en net voor de rust kwam de bal via een hoekshop bij Milan en die schoot van een meter of 10 de bal keihard tegen het net, ruststand 3-0.
Achterin stonden Marthijs en Luuk goed te verdedigen en Jesse en Jelle verrichten hun taken op het middenveld.
In de rust hoefde we niet veel te vertellen, alleen dat we ook de tweede helft er weer volop tegenaan moesten gaan. Helaas de eerste paar minuten begonnen we niet goed aan de 2de helft. Door wat geklungel achterin kreeg Blauw Geel de bal en schoot deze tegen het net. Bram stond prima te keepen, maar kon deze bal met geen mogelijkheid houden. Blijkbaar werden de jongens door dit doelpunt weer wakker geschut en pakte ze weer de draad op. Na een mooie actie aan de rechterkant van het veld via Djara, kwam de bal bij Jesse en die gleed de bal tegen het net, 4-1. 10 Minuten voor tijd kregen de Boys een hoekshop, Jesse nam een korte hoekshop en Djara tikte de bal keurig tegen het net, 5-1. Hierna waren de 3 punten binnen en gaf Blauw Geel op. 5 Minuten voor tijd, via een prachtige solo van Djara vanaf de middenlijn, liep Djara naar de achterlijn en tikte de bal via de linkerkant in het goal, eindstand 6-1.
Inmiddels hebben de Boys 8 wedstrijden gespeeld in een poule van 10 elftallen. Alle 8 wedstrijden gewonnen, 24 punten. Volgende week staat de kampioenswedstrijd op het programma uit tegen OSC. OSC heeft ook 8 wedstrijden gespeeld en 24 punten. Volgende week weten we wie de kampioen in de poule van de F1 is geworden.