Arnhemse Boys MD1D – GVA MD2D

IMG-20160319-WA0017

De “Arnhemse Girls” stonden vandaag vol zelfvertrouwen aan de start van hun wedstrijd tegen GVA MD2D, wat een overwinning al niet met een ploeg kan doen. Dat GVA bovenaan de ranglijst stond was van geen enkel belang voor onze dames. Gelijk vanaf het begin van de wedstrijd werd er druk gezet op de meiden van GVA en het spel speelde zich dan ook grotendeels af op de helft van GVA. Er waren goede kansen te noteren voor onze meiden, maar het ontbrak in de afwerking wat aan geluk en aan precisie. Er werd in de eerste helft wel gescoord, zodat we met een 1-0 stand de rust in zijn gegaan.

In de tweede helft probeerden onze meiden weer druk te zetten en ook nu kregen we weer de nodige kansen, maar ontbrak het weer aan geluk en precisie. Daar stond tegenover dat GVA wel de weg naar het doel van de Arnhemse Boys wisten te vinden. GVA scoorde 2 keer, Arnhemse Boys in eerste instantie 1 keer, zodat er vlak voor het einde van de wedstrijd een 2-2 op het scorebord te lezen viel. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd wisten onze meiden toch nog het net te vinden en de eindstand te bepalen op 3-2. De tweede overwinning op een rij is een feit! Door deze overwinning hebben we nu 6 punten en staan we op een keurige 4e plaats, maar we moeten nog een flink aantal wedstrijden spelen. Alles is nog mogelijk!

De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 2 april 2016 om 12:00 uur in Wolfheze tegen Wodanseck MD1, de week erna wacht al weer de koploper, ESA.

IMG-20160319-WA0020 IMG-20160319-WA0021 IMG-20160319-WA0022 IMG-20160319-WA0023 IMG-20160319-WA0024 IMG-20160319-WA0025