Eclatante overwinning E9 tegen Angerlo E3

Hierbij het wedstrijdverslag van de wedstrijd van vandaag.
Onze Boys van de E9 wonnen met liefst 5-0 tegen Angerlo E3, en hoe.
Als team speelden we goed en iedereen droeg daar zijn steentje aan bij.
We speelden zonder Bas en Joris. Youri (E10) versterkte ons.

De backs Lars en Koen en later Senna wonnen veel duels.
Lars won duels op techniek, kapte een tegenstander uit en hat veelal een goede voortzetting.
Voor Senna goldt t zelfde. Koen kwam in de eerste helft als back ook een paar maal goed voor de man en paste naar een medespeler.
Ronin won als vanouds ook veel duels een sloot regelmatig bij middenveld en aanval in.

Na een goede aanval van Youri en Joshua scoorde Joshua die al een keer dichtbij was geweest. Vlot daarna zagen we een aanval via de zijkant. We kregen een ingooi. Lars gooide snel in en via Youri en Thymen kwam de bal bij Joshua: 2-0. Youri had twee maal de 3-0 op de schoen. Een schot van ver van Senna ging naast.
Jarno moest een maal handelend optreden als keeper. En een schot van Angerlo ging buitenkant paal.

Na rust werden we steeds beter. Angerlo kwam 1x oog in oog met Ronin, die de tweede helft keepte, de wedstrijd was toen al gespeeld en Ronin redde bekwaam, klasse. In de tweede helft waren Lars en Senna helemaal niet te passeren. Senna liep veel gaten dicht en als een tegenstander voor hem liep haalde hij ze met z’n snelheid altijd in. Lars beet zich ook in zijn tegenstanders vast en liet zich in duesl nauwelijks afbluffen. Vaak kozen Senna en Lars voor een goede pass, langs de lijn vooruit en zette Youri, Koen en jarno aan het werk. Snel scoorde Jarno na een assist van Youri de 3-0. Jarno, Youri en Koen kwamen allemaal nog een paar maal gevaarlijk door en speelden tegenstanders uit. Soms hadden ze iets eerder moeten over passen dan was er mogelijk meer gescoord maar de boys deden het super en waren constant gevaarlijk. De aanvoer van Senna en Lars was uitstekend en Joshua die centraal achterin speelde de tweede helft bemoeide zich veel met de aanval. Joshua maakte de 4-0. En Thymen na een corner met een mooi gekruld schot in de kruising de 5-0.

Voetballend was het van een hoog niveau. Je ziet spelers groeien. De manier waarop Lars en Senna duels winnen achterin, mede op techniek, een goede vervolg pass in huis hebben: Grote klasse. Voor Ronin (centrale verdediger 1ste helft) en Joshua tweede helft geldt dat ze veel kunnen inschuiven en op die manier zit de verdediging prima in elkaar. Voorin waren Thymen, Youri en Jarno met hun snelheid en kwaliteiten constant gevaarlijk. Koen won als spits de tweede helft een aantal duels, veroverde tweemaal een corner en was een maal dicht bij een goal, goed gedaan Koen!

Peter: Bedankt voor het fluiten, prima wedstrijd gefloten.

Kortom: Iedereen echt goed gespeeld.