Elistha C2G – Arnhemse Boys C2

001

Zaterdag 19 september 2015 mocht de C2 van de Arnhemse Boys aantreden voor de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Vorige week ging de wedstrijd op het laatste moment niet door dankzij de overvolle velden bij de Boys. Nu hadden we een uit wedstrijd in Elst tegen Elistha.

Elistha had vorige week al wel gevoetbald, thuis tegen Bemmel C5 werd met 6-2 gewonnen, een behoorlijk stevige uitslag. We waren dus gewaarschuwd.

Tijdens de wedstrijd deelden de Boys de eerste waarschuwing uit. Na een snelle en mooie aanval over de linkerkant werd de bal keurig binnen geschoven door de spits. 0-1 voor de Arnhemse Boys. Na deze treffer kregen we nog een paar goede kansen, maar op het laatste moment ging dat dan weer net mis. Elistha begon weer in haar kansen te geloven en ging op zoek naar een treffer. Dit is in de eerste helft niet gelukt zodat de ruststand ook 0-1 was.

In de tweede helft bleef Elishta op zoek naar een doelpunt en wist dit ook te vinden. Zij scoorden de 1-1. Hierna kregen de Arnhemse Boys een uitgelezen kans op de 1-2, onze aanvaller werd in het strafschopgebied onderuit gehaald, strafschop. Jammer genoeg werd deze niet benut, zodat de stand op 1-1 bleef staan. Kort na deze kans viel toch de 1-2 binnen. De bal werd in eerste instantie op de paal geschoten en viel daana voor de voeten van onze middenvelder die hem beheerst af maakte. Wat later in de wedstrijd kreeg Elistha een strafschop na een handsbal en deze werd wel benut. De eindstand werd hiermee op 2-2 bepaald. Het is jammer dat de overwinning niet werd meegenomen naar Arnhem, we hadden dat eigenlijk wel verdiend.

Inmiddels zijn er weer de nodige wedstrijden gespeeld en zijn er wat flinke uitslagen te noteren. Valburg C1, Bennekom C5D, Redichem C2 hebben al uitslagen boven de 10 doelpunten genoteerd. Het zal moeten blijken hoe de verhoudingen in deze competitie precies liggen. Komend weekend spelen we in ieder geval thuis tegen S.C. Bemmel C5 om 13:15 uur. Om 12:15 uur aanwezig op ons sportpark.