Indy van de Pol winnaar Nederlands Techniek Kampioen meisjes categorie 11 – 14 jaar

Indy van de  Pol
Op woensdag 22 oktober hebben diverse meisjes die bij de Arnhemse Boys spelen deelgenomen aan de voorronden van het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal. Jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar konden hieraan meedoen, op elk niveau.

Deze dag werd gehouden bij RKHVV. In totaal 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland, hebben hieraan meegedaan. Op deze dag werd de voetbaltechniek aangeleerd van René Meulensteen. De afwisselende voetbaltechniek werd in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal.

In de categorie meisjes is Indy van de Pol winnaar geworden. Daardoor mocht ze in haar categorie (meisjes 11 t/m 14 jaar) meedoen aan de landelijke finale; Nederlands Techniek Kampioen voetbal editie 2014. De finale vond plaats op zondagmiddag 26 oktober op Sportcentrum Papendal. Een lastige finale omdat er vooral veel 14 jarige meisjes waren en dat was best pittig. Het is een leuke en vooral leerzame middag geworden. En een mooie beker voor alle finalisten!