Oefenwedstrijd Spero E1 – Arnhemse Boys E1 14-08-2014

Een doordeweeks oefenwedstrijdje op slechts een kwartier rijden, tegen een tegenstander die ook hoofdklasse gaat spelen. Dat willen we vaker. En we worden op onze wenken bediend: we komen Spero nog een paar keer tegen dit seizoen: in de beker en twee keer in de competitie.

Onze jongens begonnen de wedstrijd met de mouwen opgestroopt. Fel, en alert. Trainer Stefan Floor en invalcoach Robbert konden tevreden zijn over de eerste 15 minuten. Twee doelpunten van Floris en Bastiaan. Spero had weinig in te brengen. Onze rood-witten waren constant in de aanval. Na deze eerste periode zakte het iets in, Spero kreeg iets meer overwicht. Maar zij creëerden nog steeds weinig kansen.

De tweede helft begon zoals het einde van de eerste helft, maar Spero klopte op de deur en scoorde uiteindelijk 1-2 uit een mooie kopbal. Het spel van onze mannen was niet scherp meer, er sloop een zekere vermoeidheid in.  Trucjes en passeerpogingen mislukten en ook drie mooie kansen gingen naast of werden gestopt door de goede keeper van Spero. En uiteindelijk kreeg
Spero ook nog enkele kansen. Het was aan het uitstekende keeperswerk van invaller Terence te danken dat het 1-2 bleef. Als we het eerste kwartier in gedachten houden en de mannen deze dominantie langer vol weten te houden, gaan we een leuk seizoen tegemoet