ONA’53 C2 – Arnhemse Boys C2 in shirt van nieuwe sponsor Centric

SONY DSC

Arnhemse Boys C2 vlak voor de aftrap van de vriendschappelijke wedstrijd tegen ONA’53 C2

Na een lange winterstop kon er eindelijk weer eens afgetrapt worden in een echte wedstrijd. We zouden ook vorige week eigenlijk een wedstrijd spelen, tegen Blauw Geel uit Ede, maar die wedstrijd ging niet door omdat ook de C1 van Blauw Geel in actie moest komen. De C! had te weinig spelers, zodat voor de C2 van Blauw Geel de wedstrijd niet door kon gaan. Rick Klokke heeft alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat wij toch een thuiswedstrijd zouden kunnen spelen, en hoewel SDOO bereid werd gevonden voor een oefenpot, haakten ook zij uiteindelijk af.

Vandaag kon de wedstrijd in ieder geval wel doorgaan. We speelden dus tegen ONA’53 C2, een ploeg die in de derde klasse uitkomt en daar, met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de andere ploegen, op de 4e plaats is geëindigd. We konden de mouwen, van onze nieuwe, door Centric gesponsorde shirts, kortom gaan opstropen.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met kleine kansjes over en weer. De echt grote kansen bleven uit, maar de wedstrijd was zeker niet saai. Er werd aan twee kanten goed gevoetbald en goed gecombineerd, maar de verdediging bleek sterker dan de aanval.

Na rust kwamen we niet helemaal helder uit de kleedkamer. De Arnhemse Boys hadden de aftrap, maar binnen een minuut stonden we al met 1-0 achter. Van deze slechte spelhervatting hadden we kennelijk niets geleerd, want opnieuw zette ONA druk vanaf de aftrap, zodat het zelfs al weer 2-0 stond. Hierna kregen we ongeveer hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, met het verschil dat ONA nog wel een paar kansjes wist te creëren, maar Arnhemse Boys niet echt meer dreigend kon worden.

De eindstand bleef dan ook op 2-0 steken. Volgende week spelen we voor de competitie uit tegen S.C. Valburg C1, ik hoop dat we dan kunnen laten zien dat we vandaag weer een stapje verder zijn gekomen.