Redichem D2 – Arnhemse Boys D2 (Vriendschappelijk)

SONY DSC

Gisteren was er een dag voor Bekerwedstrijden en het inhaalprogramma. Wij hadden nog geen wedstrijd gemist, dus was er gisteren een vriendschappelijke wedstrijd tegen Redichem D2. De aftrap van de wedstrijd was om 10:30 uur, al met al een schappelijk tijdstip. Tijdens deze wedstrijd heeft Daan van de Groep meegedaan. Daan is de keeper van de D5.

De wedstrijd zelf ging behoorlijk gelijk op, maar Redichem wist wel vanuit een hoekschop op voorsprong te komen. Bij de eerste paal werd de bal keurig ingekopt. We kwamen weer terug in de wedstrijd na een verkeerd beoordeelde terugspeelbal. Voor de rust werd de tussenstand op 2 – 1 gezet door onze gastheren.

SONY DSC

In de tweede helft werd de score uitgebreid naar 3 – 1. Hierna was het de beurt aan Arnhemse Boys. We wisten weer terug te komen tot 3 – 3 en kregen nog kansen op meer. Een inzet van de Boys eindigde jammer genoeg op de paal. Ook Redichem kreeg een aantal grote kansen, maar zij raakten de lat. Een heel goed uitgespeelde aanval van Redichem leidde tot de 4 – 3. In de allerlaatste minuut werd een hoekschop in een keer in het doel gewerkt en daarmee werd de eindstand bepaald op 5 – 3.

Het ging een tijdje gelijk op, maar Redichem was vandaag de terechte winnaar van dit vriendschappelijke treffen. We misten vandaag wat scherpte en slimmigheid om aanspraak op de overwinning te kunnen maken.

Volgende week zaterdag spelen we om 8:45 uur uit bij de koploper, GVA uit Doornenburg. Hopelijk zijn we dan weer compleet en scherp. Daan, bedankt voor het meedoen, je hebt prima gekeept!