S.C. Bemmel D4 – Arnhemse Boys D2

SONY DSC

Vandaag was het voor Arnhemse Boys D2 dan zover, we mochten aantreden voor onze eerste officiële wedstrijd. In de Najaarscompetitie stond de wedstrijd tegen S.C. Bemmel D4 op het programma. Konden we de ongeslagen status van de vriendschappelijke wedstrijdjes vast houden in een competitiewedstrijd?

In de eerste helft speelden we in ieder geval met de intentie om ook vandaag niet tegen een nederlaag op te lopen. We speelden de bal goed rond en probeerden gevaarlijk te zijn voor de goal van de tegenstander. Een ouder langs de kant wist het treffend samen te vatten: “Wat hebben die jongens allemaal op de training gedaan”. We speelden kortom goed, maar we wisten maar niet tot scoren te komen. Hierdoor bleef S.C. Bemmel hoop houden op hun treffer. Uiteindelijk wisten we toch nog de 0 – 1 binnen te schieten en met deze stand zijn we ook gaan rusten.

Na rust bleek de thee van S.C. Bemmel beter te zijn bekomen dan dat dit bij de Arnhemse Boys het geval was. In een redelijk korte tijd boog Bemmel de achterstand om in een 2 – 1 voorsprong. Bij de tweede tegentreffer hadden we wel behoorlijk pech. Een vrije bal werd van richting veranderd en verdween achter de keeper in de goal. Gelukkig lieten we niet de hoofden hangen maar gingen we op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. We wisten zelfs nog, op inzet en doorzetten, de winnende treffer te maken. De eerste competitiewedstrijd werd dan ook met 2 – 3 gewonnen. Prima gedaan, op naar de volgende wedstrijd!