SML E7- Arnhemse Boys E11

Het beloofde een spannende en moeilijke wedstrijd te worden want SML was gedeeld koploper.

OVC en Havo stonden beide met 12 uit 4 bovenaan gevolgd door onze tegenstander van vandaag SML met 9 uit 3, ze hadden dus alle wedstrijden gewonnen. Matei en Xey speelden niet mee. Om te voorkomen dat we weer met 6 man zouden komen bij een blessure hebben we Bram van de F1 gevraagd mee te spelen.

Zoals gewoonlijk betekende de eerste de beste kans voor de tegenstander 1-0. Lars onderschepte een bal aan de zijkant, gaf mee aan Can en via Jarno en Bas kwam de bal bij Bram die 1-1 maakte. We kregen een corner die wout nam en dat leverde een eigen goal van de tegenstander op: 1-2. Thymen redde daarna twee maal meer dan uitstekend bij spelers die oog in oog met hem stonden. Bram scoorde met een mooi schot 1-3. SML liet het er niet bij zitten maar stuitte op Thymen in de rebound scoorde SML, ondanks dat Maarten dacht dat de bal naast zou gaan: 2-3. Bram maakte de 2-4, voor rust werd het 3-4.

De verdediging met Lars, Can en Joris speelde heel gedreven en lekker fel. In de 2de helft keepte Bram. Thymen ging op het middenveld spelen. Bas scoorde snel 3-5 heel goed gedaan Bas. Wout snelde daarna langs de zijlijn en scoorde 3-6. SML maakte halverwege de 2de helft 4-6. Het goede keeperswerk werd daarna weer voortgezet door Thymen. Bram moest nog met de F1 spelen. Bedankt Bram voor de goals en het keepen.

SML kwam 8 minuten voor tijd op 5-6. De verdedigers werkte veel ballen weg, wonnen duels en Thymen redde nog eens. Goed man en keepen kan hij. Wout, Jarno en Bas liepen de longen uit hun lijf door mee te helpen achterin. Na een super pass van Can over de verdedigers pikte Jarno de bal op, omspeelde de keeper op een mooie manier en scoorde 5-7. Daarmee kregen we weer lucht. Een volgende actie werd door Jarno na goed doorzetten opnieuw met een doelpunt bekroond: 5-8 en de buit was binnen. Lars voorkwam nog een zekere tegentreffer door de bal voor twee vrijstaande tegenstanders weg te werken.

Mannen: Super goed gevoetbald en als team. Goed samengewerkt. De verdedigers sloten goed bij de middenvelder en aanvallers aan en iedereen gaf het maximale. Na de recente overwinningen staan we gedeeld 4de met 9 punten uit 5 wedstrijden en 30 gescoorde goals.