Arnhemia E4 – Arnhemse Boys E11

Hierbij het wedstrijdverslag van de wedstrijd Arnhemia E4-Arnhemse Boys E11. We speelden zonder Joris (vakantie) en bas (ziek). Matthijs versterkte ons team zodat we konden wisselen. De eerste 10 minuten speelden we veelal op de helft van Arnhemia. Dat leverde veel balbezit op, enkele corners en gevaar voor de goal van Arnhemia. Veel kansen echter niet. Wout en Jarno liepen zich veel stuk op de grote verdedigers. Voorin werd te weinig overgespeeld door jarno en Wout, te weinig geschoten op de goal en Lars op het middenveld en de verdedigers sloten niet voldoende bij. Zo hadden we te weinig druk naar voren. We kregen wat halve kansen. De eerste de beste counter van Arnhemia betekende 1-0 achter. Matei viel geblesseerd uit en Can kwam er in. Binnen 1 minuut maakte hij 1-1. Matthijs maakte de 2-1 voor ons. Can schoot op de lat. Jarno gaf voor tot vlak voor de doellijn bij Wout maar die kreeg de bal er niet in. Lars schoot naast en een vrije trap van Can kwam bij matei die kopte maar de keeper pakte de bal. Lars schoot nog een keer naast, kortom bij rust hadden we verder voor moeten staan. Xey, Matei en Matthijs (speelde als goede stofzuiger) ruimde achterin veel op. Aan de andere kant redde Thymen 2x knap anders was het gelijk geworden.

Na rust speelden onze mannen hogeschool voetbal. FANTASTISCH. Hoogte punt was de actie van matei die 2 a 3 spelers schitterend uitkapte en als ze weer voor hem stonden passeerde hij ze weer. Matei gaf de bal op Can die de actie met een doelpunt bekroonde. Echt heel goed gespeeld. Can scoorde ook met een mooi schot van de zijkant. Wout scoorde na een mooie pass en Matei scoorde 2x waarvan eenmaal een schitterende lob. Matei had de doelpunten ook verdient. Matthijs prikte er een goal bij en daarna ging hij de laatste 15 minuten keepen zodat Thymen kon voetballen. Jarno schoot na een mooie actie met Wout te zacht in en scoorde daarna door 2 tegenstanders te passeren, we wachten op de voorzet maar Jarno schoot op goal en scoorde. Thymen dook veel op voor de goal en ook hij kreeg zijn goal. Volgens mij 10 goals beschreven. Er gingen zoveel goals in dat we niet meer precies weten wie welke goal scoorde. We (Wim, Jasper, Maarten en Johan) dachten dat ook Matei 3 goals had gemaakt of Can 4 ipv 3. Excuus hiervoor. Lars speelde goed en fel op het middenveld waardoor het makkelijker werd voor de aanvallers. Ook Can, Matei, Xey en Matthijs kwamen veelvuldig voorin omdat alles goed liep de 2de helft. Na een paar goals konden we de scorende speler een publiekswissel geven. Klasse gespeeld mannen. GEWELDIG.