Arnhemse Boys F3 Toernooi bij UVV Albatross te Ugchelen

Arnhemse Boys F3 Toernooi bij UVV Albatross te Ugchelen

IMG_3984

Afgelopen zaterdag had de Arnhemse Boys F3 hun laatste toernooi van het seizoen, met het kampioenschap en de eerste prijs op het toernooi van Spero, vertrokken wij vol goede moed richting Ugchelen waar het Ome Gerrit toernooi werd gehouden bij voetbalvereniging UVV Albatross. Eenmaal aangekomen op het toernooi hadden wij al vrijsnel door dat wij in een zware poule zaten, onze poule bestond uit de volgende tegenstanders;

WSV  F1
DTS F1
WSV F2
CSV Apeldoorn F5

De eerste wedstrijd was tegen WSV F1, het was een pittige wedstrijd, deze jongens konden goed voetballen en daar waren wij van onder de indruk. Wij knokten ons nog wel terug in de wedstrijd maar helaas zonder resultaat en verloren wij met 2-0. Het team was redelijk ontdaan omdat het voor het eerst sinds tijden weer had verloren en ook niet had gescoord. Ook de tweede wedstrijd tegen DTS F1 verloren wij, ditmaal met 3-1.
Na een peptalk van de coaches werden de 2 volgende wedstrijden weer gewonnen. Wij hadden ons goed teruggeknokt in het toernooi, eerst 2-0 tegen CSV Apeldoorn F5 en vervolgens 7-0 tegen WSV F2. De doelpuntenmachine was weer op gang gekomen:)

Tussen de wedstrijden door hadden wij als team ook nog meegedaan met de “Pegel”, in deze strijd wordt gemeten hoe hard iedere voetballer schiet. Het team dat opgeteld de hoogste score heeft, kan een extra prijs winnen. Alle aanwezige teams konden strijden om deze felbegeerde “Pegel”. Er werd door de Arnhemse boys hard geschoten, een aantal schoten zelfs al 68 km per uur!! Knap hoor.

Om 12:15 begon de prijsuitreiking, als eerst werd de “Pegel” uitgereikt en die ging naar…….Arnhemse Boys F3. Het begon dus al goed, de eerste prijs was al binnen, een heerlijke slagroom taart. Daarna begon direct de prijsuitreiking voor onze poule, wij hadden voorzichtig een derde prijs ingeschat maar tot onze verbazing wonnen wij de tweede prijs op basis van doelpuntensaldo. Het hele team was door het dolle heen en uiteraard waren de coaches super trots op iedereen!!!!

IMG_3988

Geen reactie's

Geef een reactie