24 November Sinterklaas Feest

24 November Sinterklaas Feest

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Afgelopen week heeft Communicatie Piet vanuit Madrid laten weten dat Sinterklaas zaterdag 24 november de jeugdleden van TV Schuytgraaf en de Arnhemse Boys wil vereren met een bezoekje.

Wij van de Jeugdcommissie TV Schuytgraaf en de Activiteitencommissie Arnhemse Boys voelen ons bijzonder vereerd dat Sinterklaas ondanks alle drukte de tijd neemt om de sportieve jeugd van de twee clubs persoonlijk te ontmoeten.
Sinterklaas heeft 15:00 uur tot 17:00 uur gereserveerd in zijn agenda.

Het voorstel van Sinterklaas is om jullie te ontvangen in groepjes van 4 kinderen. De groepjes zullen van te voren worden ingedeeld. Naast het bezoek aan Sinterklaas zullen er diverse spellen gedaan worden met de groepen.

Sinterklaas heeft aan jullie als jeugdleden ook nog een vraag: ‘natuurlijk ben ik van alle kinderen op hoogte hoe lief, of soms iets minder lief jullie zijn geweest in het afgelopen jaar. Maar graag wil ik van jullie weten wat het aller leukste is dat jullie dit jaar hebben meegemaakt. Dan kan ik deze verhalen lezen op de lange reis met pakjes boot van Madrid naar Nederland.’

Ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom, echter het deelnemen aan de spellen is alleen voorbehouden aan de jeugdleden van beide clubs.

Voor het begeleiden van de groepjes van vier kinderen langs de diverse spelletjes hebben wij nog vrijwilligers nodig. Graag bij de inschrijving aangeven of wij je als ouder hiervoor mogen benaderen, bij een positieve reactie graag even het e-mailadres vermelden waarop je te bereiken bent.

Geef je uiterlijk zondag 18 november op via een mail te sturen naar activiteiten@arnhemseboys.nl met daarin de volgende informatie;

– Je naam, team, E-mail adres en het leukste dat je afgelopen jaar hebt meegemaakt.
– Willen je ouders/verzorgers helpen bij het begeleiden van de groepen.

Tot de 24e!

Activiteitencommissie Arnhemse Boys

Geen reactie's

Geef een reactie