2de wedstrijd ArnhemseBoys F1

F1
Op zaterdag 31 augustus speelde Arnhemse Boys F1 haar tweede bekerwedstrijd tegen Spero F2. Spero had haar eerste wedstrijd gelijk gespeeld en bij winst zouden de Boys Spero uitschakelen voor de volgende ronde. De week voorafgaande aan deze wedstrijd werd er slap getraind door de jongens en het was afwachten of het hoge nivo van vorige week gehaald zou worden.

De Arnhemse Boys beginnen sterk aan de wedstrijd en krijgen al snel een veldoverwicht. Helaas komt dit niet tot uiting in de score. Gio schiet in de eerste minuut in kansrijke positie over en Jer raakt de lat in de tweede minuut. Even later wordt Daan onderuit gehaald als hij alleen op de keeper afgaat en de daarop volgende vrije trap levert niets op. Ook Owen mist vervolgens en lijkt erop dat het een moeilijke ochtend gaat worden. Halverwege de eerste helft opent Daan de score en daarna gaat het snel. Binnen een minuut scoort Gio het tweede doelpunt na goed voorbereidend werk van Cas. Na ongelukkig verdedigen van de Boys scoort Spero de aansluitingstreffer en het lijkt nog even spannend te worden. Maar al snel volgt de 3-1 door wederom Daan, na mooi samenspel tussen Bram en Owen. Brent en Nigel verdedigen uitstekend en we gaan rusten met een 5-1 stand na doelpunten van Owen en Bram.

In de tweede helft worden de jongens wat zelfzuchtiger en wordt het samenspelen wat minder. Hierdoor weet Spero nog 4 keer te scoren. F1 weet zelf nog 9 keer het net te vinden waardoor de eindstand 14-5 wordt. De doelpuntenmakers van de tweede helft zijn Gio drie keer, Daan en Jer twee keer en Cas en Bram elk een keer. De doelpunten worden op bijzondere wijze gevierd met handstanden en salto’s . Volgende week volgt om 10:00 bij Eldenia de beslissende wedstrijd tegen de lokale F1, bij winst of een gelijkspel zijn de jongens door naar de volgende ronde.