7 tegen 7 voetbal bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

7 tegen 7 voetbal bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

Ashampoo_Snap_2015.03.30_18h44m21s_001_

Bij de Arnhemse Boys bieden we naast het jeugd- en seniorenvoetbal ook 30+ Vrouwenvoetbal, 35+ Mannenvoetbal en 60+ Walkingvoetbal aan. Die “andere” variant, het 45+ voetbal hebben we nog niet, maar er is hier wel degelijk belangstelling voor. We willen daarom graag inventariseren of we ook met 45+ kunnen starten bij de Arnhemse Boys, daarnaast willen we ook graag 30+ Vrouwenvoetbal en 35+ herenvoetbal laten (door)groeien.

Heb je vroeger wel eens gevoetbald maar zag je het “tegen die jonge gasten” niet meer zitten? Moet je op zaterdag met je kind mee naar de sport/hobby en ben je blij dat je zondag eindelijk vrij hebt? Dan is voetballen op de vrijdagavond ideaal. Er wordt gespeeld met 7 tegen 7 op een half veld. De competitie wordt in toernooivorm op de vrijdagavond afgewerkt, waarbij elk team in de poule een thuistoernooi heeft.

Ben je al die talentenshows op de vrijdagavond wel een beetje zat? Meld je dan aan voor 30+ Vrouwenvoetbal, 35+ Mannenvoetbal of voor 45+ Mannenvoetbal bij Arnhemse Boys en wordt lekker actief op je vrijdagavond!

Aanmelden kan via wimslijkhuis@arnhemseboys.nl. Geef bij je aanmelding aan voor welke variant je in aanmerking wilt komen.

We zien jullie graag op het veld in het komende seizoen!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

Ashampoo_Snap_2015.03.30_18h46m31s_002_

2 Reactie's
 • Ferhat Aydur
  Geplaatst op 12:47h, 25 mei Beantwoorden

  Beste Wim,
  Heel leuk dat de variant 45+ bij genoeg belangstelling opgestart wordt.
  Ik ben van de partij, ben vrijdag door Rob gevraagd om mee te doen. Jacques en ik hebben beide mee gevoetbald. Jacques moest wel eerder stoppen vanwege Annemijn maar ik heb tot het eind meegedaan en dat zonder blessures op te lopen. Ook met de hoeveelheid spierpijn de volgende dag viel het mee.
  Alleen nog wat kilo’s eraf dan moet het nog beter gaan.
  Ik hoop dat het lukt om genoeg oudere jongeren te enthousiasmeren voor toch wel het mooiste sport spelletje wat er is.
  Succes, laat mij weten of ik je kan helpen hiermee.
  Groet Ferhat

 • Jansen
  Geplaatst op 12:32h, 31 juli Beantwoorden

  interesse in 45+

Geef een reactie