7 tegen 7 voetbal bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

7 tegen 7 voetbal bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

Ashampoo_Snap_2015.03.30_18h44m21s_001_

Bij de Arnhemse Boys bieden we naast het jeugd- en seniorenvoetbal ook 30+ Vrouwenvoetbal, 35+ Mannenvoetbal en 60+ Walkingvoetbal aan. Die “andere” variant, het 45+ voetbal hebben we nog niet, maar er is hier wel degelijk belangstelling voor. We willen daarom graag inventariseren of we ook met 45+ kunnen starten bij de Arnhemse Boys, daarnaast willen we ook graag 30+ Vrouwenvoetbal en 35+ herenvoetbal laten (door)groeien.

Heb je vroeger wel eens gevoetbald maar zag je het “tegen die jonge gasten” niet meer zitten? Moet je op zaterdag met je kind mee naar de sport/hobby en ben je blij dat je zondag eindelijk vrij hebt? Dan is voetballen op de vrijdagavond ideaal. Er wordt gespeeld met 7 tegen 7 op een half veld. De competitie wordt in toernooivorm op de vrijdagavond afgewerkt, waarbij elk team in de poule een thuistoernooi heeft.

Ben je al die talentenshows op de vrijdagavond wel een beetje zat? Meld je dan aan voor 30+ Vrouwenvoetbal, 35+ Mannenvoetbal of voor 45+ Mannenvoetbal bij Arnhemse Boys en wordt lekker actief op je vrijdagavond!

Aanmelden kan via wimslijkhuis@arnhemseboys.nl. Geef bij je aanmelding aan voor welke variant je in aanmerking wilt komen.

We zien jullie graag op het veld in het komende seizoen!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

Ashampoo_Snap_2015.03.30_18h46m31s_002_

Geen reactie's

Geef een reactie