7×7 35+ Team 1 nog steeds ongeslagen

7×7 35+ Team 1 nog steeds ongeslagen

KNVB-35+

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie voetbalavond in Herveld: temperatuur prima, weinig wind en een mooi gemaaide natte grasmat. Zonder Arnold (afgemeld) en Joost (geblesseerd) en natuurlijk zonder de langgeblesseerden Theo en Olaf, moesten onze veteranen de tegenstanders bestrijden. Keeper Ron had een duimblessure, maar kon als veldspeler zijn steentje bijdragen.

Bennekom was de eerste tegenstander en al gauw waren de Boys de bovenliggende partij. Na een mooie solo vanaf eigen helft opende Gerwin de score. Niet veel later een voorzet van de zijkant, die onberispelijk werd ingeschoten door Adrie, 2-0. De tegenstander probeerde nog iets te forceren, maar de verdediging hield stand. In een counter trof Michel met een mooie lob nog de lat.

De tweede wedstrijd was tegen ESA, de rode lantaarndrager. Ongeveer 7 kansen werden door onze veteranen niet benut en dan is er een ijzeren voetbalwet: de bal gaat er aan de andere kant in. Een counter van ESA lijkt op niets uit te lopen, onze keeper kan de bal redelijk eenvoudig wegperen, maar schiet de bal tegen de rug van een ESA speler aan. De bal caramboleerd over keeper Tjerry heen, pardoes in het doel. Met de moed der wanhoop wordt jacht gemaakt op de gelijkmaker. Via een ouderwetse flipperkastgoal jaagt Adrie de bal binnenkant paal erin, 1-1. Met nog een paar minuten op de klok gaan onze Boys op jacht naar de volle winst en die komt er ook. In een scrimage scoort Michel de winnende treffer.

Leen valt geblesseerd aan zijn rug uit en ook Michel is niet meer in staat om verder te voetballen na een charge van de tegenstander. De derde wedstrijd is tegen Eldenia en gehavend beginnen de Boys aan de wedstrijd. De tegenstander probeert met veel breedte in het spel onze veteranen te bestrijden. Er zijn wat kansjes over en weer, maar Eldenia weet via een mooi hard schot op voorsprong te komen. Gerwin beantwoord de goal met eveneens een mooi hard schot, 1-1. Onze verdediging blijft onder druk staan, maar houd stand. Uit een (onterechte) corner scoort Gerwin de 2-1 en het verzet is gebroken. Via een “slidinggoal” glijdt Ron een lage voorzet de goal in. 3-1 eindstand.

De laatste wedstrijd is tegen SVHA, de gastheren uit Herveld. Zij hadden reeds 2 wedstrijden gewonnen en stonden met 4 wissels klaar voor de wedstrijd. Voor de neutrale toeschouwer was het een genot om naar te kijken. SVHA komt op 0-1 en Henk maakt de gelijkmaker. Wederom een achterstand weggewerkt en het spel golft op en neer. SVHA maakt de 1-2 en wederom antwoordden onze Boys. Verdediger Bob scoort de 2-2, maar het is nog niet afgelopen. SVHA maakt vlak voor tijd 2-3. Zouden onze veteranen tegen de eerste nederlaag in deze competitie aanlopen? Nee, het is opnieuw Bob die de gelijkmaker produceert. Beide ploegen nog een kansje, maar de 3-3 blijft op het scorebord en onze veteranen ongeslagen!

Stand (onofficieel)

1 Arnhemse Boys 8-22

2 SVHA 8-13

3 Bennekom 8-13

4 Eldenia 8-7

5 ESA 8-2

Topscorers:

Gerwin 5

Henk 3

Adrie 2

Bob 2

Michel 2

Arnold 1

Ron 1

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie