Actie Dekamarkt levert € 750,00 op voor jeugd van Arnhemse Boys

Actie Dekamarkt levert € 750,00 op voor jeugd van Arnhemse Boys

Dekamarkt

BRUMMEN – In verschillende DEKA-supermarkten in de regio werd de voorbije weken een actie gehouden, waarbij klanten lokale verengingen konden steunen. Vorige week werd in totaal liefst € 11.250,- prijzengeld uitgekeerd. De feestelijke bijeenkomst vond plaats bij DEKA in Brummen.

Bij hun boodschappen ontvingen klanten in de winkels van DEKA in Arnhem, Brummen, Doesburg, Eerbeek en Rheden plastic muntjes, die ze konden doneren aan in elke winkel drie verenigingen of organisaties die ze de steun en het te winnen geldbedrag gunden. De drie uitverkoren verenigingen mochten daarbij hun best doen om de gunst van de klant te winnen. Ze maakten promotie, hielpen boodschappen inladen, maakten muziek of deelden bijvoorbeeld chocolademelk uit. De te winnen prijzen waren niet kinderachtig: in iedere winkel geldbedragen van €1000,-, € 750,- en € 500,- euro.

De supermarktmanagers toonden zich stuk voor stuk erg enthousiast over deze gezamenlijke campagne. “Het was een kostbare actie, ruim elfduizend euro prijzengeld is een flink bedrag natuurlijk, maar we zijn er beslist tevreden over. De verenigingen hebben het goed opgepakt en met leuke actie voor ‘reuring’ bij onze supermarkten gezorgd”.

De prijzen werden tijdens een bijeenkomst in Brummen uitgereikt door de managers van de vijf supermarkten. De resultaten zijn:
Brummen: 1. Dierenpark ’t Goor; 2. Rode Kruis; 3. Handbalvereniging Brummen.
Doesburg: 1. Isla Scouting; 2. Nieuw Leven Angerlo; 3. CV De Deurdouwers Angerlo.
Eerbeek: De Kiboe; 2. CBS De Enk; 3. Scouting Tapawingo.
Rheden: 1. March & Showband; 2. Scouting Rhedense Pioniers; 3. VV Worth Rheden.
Arnhem: 1. St. Sunflowers; 2. VV Arnhemse Boys; 3. Hobbyclub de Poort.

Geen reactie's

Geef een reactie