AFC Arnhem D1 – Arnhemse Boys D2

001

Op zaterdag 28-02-2015 speelden we al weer onze derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie. 10:45 uur was de aanvangstijd en dat is voor velen van ons toch net even prettiger dan 8:30 uur.

Tijdens deze wedstrijd was Arnhemse Boys D2 duidelijk de bovenliggende partij en dit resulteerde in de eerste helft dan ook in een 0 – 1 voorsprong vrij vroeg in de wedstrijd. Er waren zeker kansen op een betere ruststand, maar deze werden jammer genoeg niet benut. Voor onze doelman was er in de eerste helft niet veel eer te behalen. Er werd door AFC wel een vrije trap op doel gewerkt, maar daar raakte de goalie niet van in de war.

002

In de tweede helft kregen we nog weer een aantal opgelegde kansen, we kwamen zeker drie keer 1 op 1 op de keeper van AFC te staan, maar we wisten opnieuw het net niet te vinden. Op dat moment krijg je de oude voetbalwet, als je zelf de kansen niet afmaakt…. Ook in deze wedstrijd gebeurde dat, een onachtzaamheid in de achterhoede werd door AFC afgestraft, 1 – 1. Daarna drongen we nog wel aan, maar scoren bleek vandaag toch het grootste probleem te zijn. De eindstand was dan ook 1 – 1.

003

Komende zaterdag hebben we opnieuw een uitwedstrijd op het programma staan. We spelen dan om 10:00 uur uit bij DVOV D2 op Sportpark De Pinkenberg in Rozendaal.