Afsluiting seizoen 2016-2017

Afsluiting seizoen 2016-2017

Beste Leden,

Het seizoen zit er op!
Sommige teams spelen zullen nog een toernooi spelen, maar de competitie zit er alweer op. We hebben weer veel kampioenschappen mogen vieren, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Een team wil ik speciaal in het zonnetje zetten: de F1 / JO9-1 is in beide competitieronden in de hoofdklasse kampioen geworden! Kampioen of geen kampioen, we mogen trots zijn op elkaar en kunnen terugkijken op een fijn seizoen met elkaar. Veel waardering gaat uit naar alle vaders, moeders en overige vrijwilligers die hun kostbare vrije tijd naast een drukke werkweek willen inzetten om het mogelijk te maken dat alle leden onbezorgd kunnen voetballen. Top.. BEDANKT!

Vrijwilligersavond
Om deze groep van circa 120 vrijwilligers te bedanken wordt weer de jaarlijkse BBQ-avond gehouden als afsluiting van het seizoen. Op deze avond – 17 juni vanaf 17.30 uur – wordt ook weer de vrijwilliger van het jaar gekozen. Bij deze een oproep aan alle vrijwilligers om op deze avond aanwezig te zijn, zodat wij als bestuur onze dank kunnen tonen en het seizoen gezellig kunnen afsluiten met elkaar!

Trainingen
Tot 24 juni is het nog mogelijk om te trainen. De eerste trainingen beginnen weer vanaf maandag 21 augustus. De eerste bekerwedstrijd begint op zaterdag 2 september, de eerste competitiewedstrijd begint weer op zaterdag 23 september. Natuurlijk is iedereen vrij om in de zomerstop door te trainen, maar vanuit de vereniging wordt dit niet meer ondersteund.

Nog enkele huishoudelijke mededelingen
De wedstrijdkleding blijft eigendom van de vereniging. Graag deze voor het einde van de laatste training weer inleveren bij de trainer of leider, zodat de materiaalcommissie de kleding weer compleet kan maken voor komend seizoen. Als er leden zijn die het leuk vinden om mee te helpen met het op orde maken van de kleding? Meld je aan via: materialen@arnhemseboys.nl

Zoals jullie weten betalen wij aan de gemeente Arnhem een zeer hoge vergoeding per seizoen voor het gebruik van de velden, kleedkamers en kantine. Om tijdig aan deze verplichtingen te kunnen voldoen is het belangrijk dat ieder lid tijdig de contributie betaalt. De eerstvolgende inning van de contributie is in augustus te verwachten. Via de mail en/of sms krijgt u een uitnodiging tot het betalen van de contributie. We rekenen op uw medewerking!

Zomerstop
Rest mij nog u als lid, vrijwilliger of als betrokken ouder/verzorger namens het voltallige bestuur een fijne zomerstop en vakantie te wensen. Tot ziens!

Met sportieve groet,
Rick Schonis
Voorzitter Arnhemse Boys

1Reactie

Geef een reactie