Akkoord kantinehuur met de Gemeente Arnhem

Akkoord kantinehuur met de Gemeente Arnhem

ARNHEMSEBOYS brief - koptekst

Beste leden,

De afgelopen periode hebben we jullie via informatieberichten zo goed mogelijk proberen bij te praten over de onderhandelingen met de  Gemeente. Wij zijn nu zo ver, dat we jullie kunnen mededelen dat de onderhandelingen zijn  afgerond en dat definitieve afspraken zijn gemaakt die nu formeel op papier worden vastgelegd. Hiermee komt gelukkig een eind aan een intensieve periode van gesprekken voeren en onderhandelen.

Aan de slag
Afspraken maken is één, nu moeten verder aan de slag om al onze plannen te realiseren. Misschien wel onze grootste uitdaging is om van onze kantine een toekomstbestendige, goed draaiende inkomstenbron te maken. Dennet Veenendaal heeft hier ons de afgelopen twee jaar bij geholpen, maar zoals jullie inmiddels weten is Dennet per 1 oktober jl gestopt met zijn rol als Barcoördinator.

Vrijwilligers nodig voor in de kantine
De kantine draait hoofdzakelijk op een vaste groep vrijwilligers. Deze groep vrijwilligers willen we graag uitbreiden met leden, maar ook met ouders. Onze ambitie is om onze kantine zo vaak als mogelijk open te stellen voor leden, ouders en gasten van buiten de club. We hebben dan wel extra mensen nodig om dat te realiseren.
Er zijn al veel clubs die leden en ouders min of meer verplichten om bijvoorbeeld bardiensten te draaien. Ik heb nog steeds de hoop, dat dat niet nodig hoeft te zijn en dat bij onze bloeiende vereniging voldoende mensen rondlopen die (af en toe) bardiensten willen draaien. Het is ook heel leuk om te doen weet ik uit eigen ervaring.

Geef je daarom bij mij op. Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar: rickschonis@arnhemseboys.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Arnhemse Boys

2 Reactie's
 • Leonie
  Geplaatst op 12:18h, 07 oktober Beantwoorden

  Dag,
  Ik wil wel een keer bardienst draaien,hoor. Geen probleem! Grotere kans dat ik je dan tref, dan hier op de bank 😉
  Je liefhebbende vrouw

 • Sander Ettema
  Geplaatst op 09:14h, 08 oktober Beantwoorden

  Hahahaha. Wat een lieve reactie. Rick en rest van het bestuur: gefeliciteerd met het afronden van de onderhandelingen. Daar heeft veel tijd en energie in gezeten.

Geef een reactie