Angeren D1 – Arnhemse Boys D2

Angeren D1 – Arnhemse Boys D2

Angeren D1 - ArnhemseBoys D2

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Op zaterdag mochten we uit naar Angeren toe om opnieuw te proberen de eerste overwinning van dit seizoen te boeken. Vooraf was echter al wel duidelijk, dat dit niet gemakkelijk zou gaan worden. Angeren had de eerste wedstrijden al gewonnen en stond gedeeld eerste. We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd, het leek wel of deze wedstrijd iets te vroeg werd gespeeld voor ons. Daar waar we er vorige week vol voor gingen, lieten we het nu hier en daar een beetje lopen.

De eindstand van 9 – 0 is dan ook hiermee wel verklaard. Ik ben ervan overtuigd dat als we met dezelfde instelling hadden gespeeld als vorige week, wij de nederlaag flink kleiner hadden kunnen laten zijn. Daar staat dan weer wel tegenover, dat er bij de tegenstander een aantal spelers in het veld stonden, die flink groter waren dan wij. Ook hiervan waren wij duidelijk een beetje onder de indruk. We gaan deze week maar weer twee keer trainen en kijken of we er volgende week meer aan te pas komen.

Op zaterdag 5 oktober 2013 mogen we om 11:30 uur thuis aantreden tegen Arnhemia D1G. We moeten om 10:45 uur aanwezig zijn bij de Arnhemse Boys. Ook Arnhemia heeft tot nog toe alles gewonnen en staat daarmee gedeeld eerste in deze poel.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie