Arnhemia D2 – Arnhemse Boys D2, 29 maart 2014

Arnhemia D2 – Arnhemse Boys D2, 29 maart 2014

D2001

We gingen vol goede moed met prachtig lente weer naar Arnhemia toe, het elftal was compleet zonder invallers deze week. Het leek er echter op, na de aftrap, dat we wat in slaap gesust waren door de zon! Arnhemia speelde vanaf het begin scherp en beter en maakte dan ook al snel de 1-0, 2-0 tot en met de 4-0. Vanaf de zijlijn leek het erop dat onze jongens hierdoor al snel geïntimideerd waren. Ze gingen halfhartig het duel in, hielden zich in en ons middenveld dekte niet voor en achter af. Toch kregen we zo nu en dan wat kansjes; de eerste kans die Tristan kreeg werd gelijk geneutraliseerd door de sterke en grote verdedigers van Arnhemia die hem in het strafschopgebied naar de grond werkten (zie foto’s)! Een penalty! Zeer koel schoot Tristan deze laag in de linkerhoek, de keeper werd naar de andere kant gestuurd. Daarna kreeg Patrick ook nog een mooie kans toen hij oog in oog met de keeper stond, maar helaas naast schoot.

Aan het eind van de 1e helft leken we ons wat te herpakken en kwam er wat meer fut in het team. We vochten weer meer voor de bal, lieten ons niet snel van de bal afduwen maar Arnhemia was wel gewoon een maatje te groot. We gingen de kleedkamers in half-time met een dikke achterstand.

D2002D2003

De 2e helft speelden we stukken beter en konden we ook onze mannen voorin beter bereiken. Dit leidde tot meer aanvallen vanaf de flank, soms goede voorzetten door Thom en zeer gevaarlijke momenten voor hun doel van voornamelijk Patrick! Eén schot voor open doel ging helaas voorlangs, we kregen de 2e er gewoon niet in. Arnhemia echter ging wel stug door met scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een 11-1 verlies.

Ondanks dat we eruit gespeeld zijn door een beter ploeg waren er veel lichtpuntjes te zien deze wedstrijd. Mooie dieptepasses vanuit het middenveld, goede verdedigende acties en keepwerk en ook voorin op de flanken zagen we soms goed overspel, sporadisch onnavolgbare acties en grote kansen ontstaan! Hoop dus weer voor de volgende wedstrijd.

Geniet van het mooie weer en tot dinsdag op de training!

Max

D2004

Geen reactie's

Geef een reactie