Arnhemse Boys 1 – CHRC 1 donderdag 19-12-2013

Aftrap AB - CHRC

Op donderdag 19-12-2013 is de op een na laatste wedstrijd van 2013 gespeeld. Deze wedstrijd stond eigenlijk op het programma om op 19-01-2014 gespeeld te worden, maar de clubs hebben onderling afgesproken deze wedstrijd al eerder te spelen. Dat deze wedstrijd al op donderdag 19-12-2013 op het programma stond, was niet bij de media bekend. Op vrijdag heeft alleen Arnhemsports aandacht voor deze wedstrijd.

De wedstrijd zou om 20:00 uur moeten beginnen, maar door een storing in de lichtinstallatie van het hoofdveld werd dit met ongeveer 5 minuten vertraagd. De Arnhemse Boys begonnen goed aan de wedstrijd, het grote probleem was echter het creëeren van kansen. CHRC was bij uitbraken echter wel direct gevaarlijk. De Boys wisten wel een paar schoten vanuit de tweede lijn af te vuren op de keeper en gezien de reactie van deze keeper zou dit wellicht vaker moeten gebeuren om succesvol te zijn. De keeper van CHRC toonde zich een alles behalve zeer zekere sluitpost. De statistieken zijn niet bijgehouden, maar gevoelsmatig was het meeste balbezit voor de Arnhemse Boys in de eerste helft. De enige statistiek die er toe doet en die wel wordt bijgehouden, is de score. Aan het einde van de eerste helft kwam deze in het voordeel van CHRC. Vlak voor rust wisten zij de ruststand op 0 – 1 te bepalen na een goed uitgespeelde aanval.

Druk op de goal van CHRC

In de tweede helft wisten de Arnhemse Boys toch nog een punt aan het duel over te houden. Mitch Jurriens benutte een toegekende strafschop. Door dit punt hebben de Arnhemse Boys evenveel wedstrijden gespeeld als de koploper, S.V. Spero. Op de ranglijst staan zij nu twee punten achter op Spero. Komende zondag is de laatste wedstrijd van dit jaar. Dan mogen de Arnhemse Boys om 14:00 aftrappen in de wedstrijd tegen SDOO uit Heteren.