Arnhemse Boys 1 – ESCA 1

Arnhemse Boys 1 – ESCA 1

Nadat afgelopen week de derby van Arnhem Zuid op het programma stond, mocht er deze week aangetreden worden voor een Arnhemse derby. Om 14:30 uur werd er in 4F thuis afgetrapt tegen ESCA, de club uit Arnhem Noord. ESCA wist deze wedstrijd beter te starten dan de Arnhemse Boys en dat resulteerde in een doelkans voor Emre Guzelyagu van ESCA. Gelukkig voor de Arnhemse Boys eindigde zijn doelpoging op de lat. Hierna kreeg ESCA een rode kaart gepresenteerd en  namen de Boys het spel van ESCA over. De Arnhemse Boys hadden een duidelijk overwicht op de 10 spelers van ESCA en Alex Kwieman bracht de Arnhemse Boys op een 1 – 0 voorsprong. Diezelfde Alex Kwieman kreeg nog voor de rust zijn tweede gele kaart voorgehouden, waardoor de tweede helft weer met 10 tegen 10 gespeeld zou gaan worden.

MatchDay Selectie

In de tweede helft bleef het lang 1 – 0 en dus ook lang spannend. Halverwege de tweede helft kwamen de Arnhemse Boys door een doelpunt van Germaine Lenting op een 2 – 0 voorsprong. De eindstand werd door Mitch Jurriëns op 3 – 0 in het voordeel van de Arnhemse Boys bepaald. Door deze overwinning zijn de Arnhemse Boys nog ongeslagen in de 4e periode. In de ranglijst van 4F blijven de Boys in het spoor van de huidige koploper, S.V. Spero uit Elst. Deze week worden er twee wedstrijden afgewerkt door de Arnhemse Boys.
Op donderdag 19-12-2013 om 20:00 uur komt CHRC op visite op sportpark Schuytgraaf. Op zondag 22-12-2013 wordt de laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld. Om 14:00 uur wordt er dan afgetrapt in Heteren tegen S.V. SDOO. Mochten beide wedstrijden gewonnen worden, dan gaan de Arnhemse Boys als koploper de winterstop in.

Geen reactie's

Geef een reactie