Arnhemse Boys 1 – Fortisimo 1

Arnhemse Boys 1 – Fortisimo 1

MatchDay SelectieVorige week zondag ging de eerste periode voor de Arnhemse Boys nog verloren in een rechtstreeks duel tegen S.V. Spero, toch een domper voor onze club. De vraag van zondag 01-12-2013 was dan ook, hoe wordt er met dit verlies omgegaan. Het eerste mocht in ieder geval opnieuw thuis aantreden, ditmaal tegen Fortisimo uit Ede.

 Arnhemse Boys begon duidelijk scherper aan deze wedstrijd en zij wisten er dan ook voor te zorgen dat vlak voor rust de tussenstand op 2 – 0 werd bepaald, door doelpunten van Alex Kwieman en Ruben Bouwman. Vlak voor de rust wist Fortisimo nog wel wat terug te doen, waardoor we met een 2-1 stand zijn gaan rusten.

 In de tweede helft wisten de Boys het achterin goed dicht te houden. Door doelpunten van (opnieuw) Alex Kwieman en van Jochem Raaymakers liepen ze zelfs nog uit naar een 4 – 1 stand. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand. Doordat de naaste concurrenten punten lieten liggen, MASV verloor uit bij OVC’85 en Spero liet thuis punten liggen in de derby tegen DVOL, is de tweede positie op de ranglijst stevig in handen. Op dit moment hebben de Arnhemse Boys hetzelfde aantal verliespunten als de nummer 1, S.V. Spero.

 Volgende week staat er voor de Arnhemse Boys een onvervalste derby op het programma. Zij mogen dan op bezoek bij MASV, dat op dit moment onder leiding staat van de oud speler van de Arnhemse Boys, Vincent Selhorst.

Geen reactie's

Geef een reactie