Arnhemse Boys 1 – Fortissimo 1 op donderdag 29-05-2014

MatchDay Selectie

De eerste ronde van de nacompetitie kende een spectaculair verloop, in het voordeel van de Arnhemse Boys. Na een 2 – 2 gelijkspel in Wageningen werd het in Arnhem maar liefst 7 – 0, zodat de Arnhemse Boys de finale mochten spelen om een plek in de derde klasse. Ook de finale van de nacompetitie kende een spectaculair verloop, maar ditmaal was het niet de Arnhemse Boys die vlamden. S.C. Millingen wist thuis met 3 – 0 van de Boys te winnen en op Sportpark Schuytgraaf werd het 2 – 3. S.C. Millingen heeft zich hierdoor geplaatst voor de derde klasse.

Voor de Arnhemse Boys is het nog niet allemaal voorbij. Het goede resultaat tegen ONA’53 zorgt ervoor, dat er nog gestreden kan worden voor de laatste plaatsen in de derde klasse. Op donderdag 29-05-2014 (Hemelvaart) staat de wedstrijd tegen Fortissimo op het programma op neutraal terrein. Om 14:30 uur vindt de aftrap plaats op het terrein van SML, Sportpark De Bakenberg in Arnhem.

We hopen dat u opnieuw met velen komt om de club aan te moedigen.