Arnhemse Boys 1 – v.v. O.S.C. 1 zondag 16-03-2014

Pupil v.d. week trapt een balletje mee tijdens de warming up

Voorafgaand aan de wedstrijd mocht onze pupil van de week, Jurnainilson Kempenaar, een balletje meetrappen met de selectie van de Arnhemse Boys. Het was dezelfde pupil die het eerste doelpunt van de wedstrijd scoorde. Niet veel daarna werd er afgetrapt door de beide teams en de Arnhemse Boys lieten vanaf het begin blijken wat de bedoelingen van vandaag waren. Al met een minuut lag de eerste voor de Boys erin, na een mooie steekpass schoot Stefan Ordelman de bal via de onderkant van de lat in de goal. Een geweldige start van de Arnhemse Boys. De Boys bleven druk uitoefenen op v.v. OSC. De 2 – 0 kon dan ook niet uitblijven. In de 16e minuut viel deze vanuit een corner. Germaine Lenting kon ongehinderd raak koppen bij de tweede paal. Kennelijk ging het allemaal even te voortvarend, want een verkeerde terugspeelbal binnen een minuut na deze treffer leidde de 2 – 1 in. Verder heeft v.v. OSC eigenlijk geen kansen gekregen. Ook de Arnhemse Boys wist de score niet uit te breiden, hoewel daar nog wel een grote kans voor was. De bal belandde echter op de paal, waardoor de ruststand 2 – 1 bleef.

Klaar voor de aftrap

Had Arnhemse Boys in de eerste helft de wind nog in de rug, in de tweede helft diende tegen de wind in gespeeld te worden. Veel van het spel speelde zich hierdoor op het middenveld af. Er kwamen nog wel een aantal grote kansen, opnieuw een bal op de paal voor de Arnhemse Boys, maar aan de score veranderde dit niets. Ook v.v. OSC wist niet veel te creëren, hoewel er nog wel een slotoffensief uit werd geperst. Uiteindelijk kwam de overwinning voor de Arnhemse Boys niet meer in gevaar. Met deze overwinning is de Arnhemse Boys in de derde periode nog altijd ongeslagen. Ook blijft de strijd om de titel in 4F nog altijd open. S.V. Spero behoud echter zijn voorsprong  nu zij hebben weten te winnen. Tegen MASV werd het 3 – 4 in het voordeel van S.V. Spero.