Arnhemse Boys C2 bij AD´69 te Aalten

Arnhemse Boys C2 bij AD´69 te Aalten

C2

Het afgelopen weekend was er het toernooi van Arnhemse Boys C2 in Aalten bij AD’69. Aankomst op zaterdag 4 juni 2016 begon met het inrichten van de tenten, vervolgens 3 wedstrijden en een barbeque. In de avond was er nog ruimte voor vertier in de vorm van een drive-in, maar daar werd niet door iedereen gebruik van gemaakt. We regelden ons eigen vertier wel. Waren we vorig jaar nog de enigen die op dit toernooi aanwezig waren van de Arnhemse Boys, dit jaar was ook de D2 aanwezig en zij verbleven in de tent naast de onze. De trainer en leider van de D2 verbleven samen met de trainers en leider van de C2 in dezelfde tent.

De programma’s van de beide teams vielen niet gelijktijdig, zodat er bij de ander gekeken kon worden en er spelers van de C2 met de D2 mee konden doen. Tijdens deze dag waren er dus extra wedstrijden voor Jelle, Neo, Jesper en Jochem bij de D2 van de Arnhemse Boys. Zij wisten de eerste dag bovenaan te eindigen met slechts 1 x verlies.

De C2 deed het op dat gebied aanmerkelijk minder. Alle wedstrijden gingen verloren, maar er werd wel gespeeld tegen ploegen die in de tweede klasse uitkwamen. We zouden dag 2 dan ook aantreden in de “verliezerspoel”. De D2 zou uitkomen in de poel met winnaars.

Aansluitend aan de wedstrijden werd er gestreden om de penaltybokaal, de foto’s hiervan zijn terug te vinden op onze facebookpagina en daarna werd er “gebarbequed” en gefeest. Doordat er nu twee teams van de Arnhemse Boys aanwezig waren en veel van de spelers komend seizoen met elkaar een team zullen vormen (C3 en C2) was het erg gezellig. Het leek in de avond eigenlijk wel alsof er slechts 1 (heel groot) team van de Boys aanwezig was.Het bleef dan ook lang onrustig, maar dat gold voor het gehele veld!

De zondag startte met een ontbijt, verzorgd door onze gastheren en -dames. Bij de D2 kwamen er 2 spelers bij die op zaterdag niet konden en zij moesten de eerste wedstrijd spelen. De C2 mocht daarna op voor hun eerste wedstrijd. Dat er een flink aantal spelers van de C2 hun uiterste best hebben gedaan om de hele nacht op te blijven bleek al snel. De wedstrijden gingen ook op de zondag verloren, op de laatste wedstrijd na. In die wedstrijd werd er gelijk gespeeld tegen het meisjesteam van AD’69. We hebben hierdoor de allerlaatste plaats behaald in dit toernooi (10e plek van de 10 deelnemers). Uiteindelijk gingen we wel met de sportiviteitsprijs naar huis toe. Er werd op zondag nog heel veel geslapen door de spelers van de C2, maar ook door de leiding.

Wat voetbal betreft zit dit seizoen erop. Komende zaterdag staat er nog het uitje op het programma voor de C2 en daarna gaat de zomerstop echt beginnen.

Geen reactie's

Geef een reactie