Arnhemse Boys C2 – DUNO Doorwerth C1D

Arnhemse Boys C2 – DUNO Doorwerth C1D

001

Vandaag de op een na laatste wedstrijd in de Voorjaarscompetitie en meteen de laatste thuiswedstrijd. De tegenstander van vandaag was DUNO Doorwerth C1D, een team met dispensatiespelers dus. Zelf zijn we ook niet al te klein, dus reden voor paniek was er zeker niet. Door de vakantieperiode speelden we vandaag met 3 gastspelers: Daan en Connor van de D1 en Liam van de B2 op de goal. Daan, Connor en Liam, hartelijk bedankt voor jullie ondersteuning!

In de eerste helft kwamen we op een 0-1 achterstand, dit wisten we weer recht te zetten en zelfs op een voorsprong te komen. Duno wist dit weer recht te zetten, maar opnieuw wisten we de voorsprong te pakken. Jammer genoeg konden we dit niet tot de rust vasthouden, zodat de ruststand op 3-3 kwam. We waren niet helemaal scherp, want we gaven de doelpunten wel erg makkelijk weg.

In de tweede helft bleek dat het allemaal nog wat slechter kon en kwamen we op een 3-4 achterstand te staan. Hierna begonnen we wel beter te voetballen en wisten we elkaar weer (als vanouds) te vinden. We kwamen op 4-4 en zelfs 5-4 en 6-4. De 7-4 werd afgekeurd wegens buitenspel en Duno wist nog wat terug te doen. De eindstand was hierdoor 6-5 in ons voordeel. Een doelpuntrijke wedstrijd, mooi voor de neutrale toeschouwer.

002

Geen reactie's

Geef een reactie