Arnhemse Boys C2 – Redichem C2

001

Vandaag de wedstrijd tegen Redichem C2 op sportpark De Schuytgraaf in Arnhem. Afgelopen seizoen hebben we in de D nog vriendschappelijk tegen deze tegenstander gespeeld. In het team van Redichem zit het neefje van Andre. Afgelopen seizoen wisten we niet te winnen van deze tegenstander, hoe zou dit vandaag lopen?

We moesten vandaag starten zonder Jesper, hij had zich van de week bij de training al ziek gemeld en hij was vandaag nog niet beter. Met in totaal 14 spelers zouden we dus aan deze wedstrijd gaan beginnen. Al vroeg in de wedstrijd kregen we een penalty mee na een handsbal van Redichem. Afgelopen donderdag hadden we nog “penaltybokaal” gedaan en de winnaar van deze bokaal mocht vandaag ook de penalty nemen. Tygo liet zien waarom hij donderdag de beste was in het nemen van de penalty’s en benutte dit buitenkansje. De 1-0 tussenstand bleef behoorlijk lang op het scorebord staan, maar ongeveer 5 minuten voor rust wist Redichem de score gelijk te trekken. Vlak voor rust maakten de Arnhemse Boys er alsnog 2-1 van, dit was ook de ruststand.

Na de rust wisten we wel kansen te creëren, maar we faalden in de afwerking. Toch wisten we nog een kans te benutten en de tussenstand op 3-1 te brengen. Ongeveer 5 minuten voor tijd bracht Redichem de spanning terug in de wedstrijd doordat zij de 3-2 binnen schoten. Er volgden nog een paar benauwde minuten, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Eindstand was 3-2 in het voordeel van de Arnhemse Boys. Een heel mooi resultaat!

Volgende week zaterdag hebben we een vrije dag, dan is Beker en Inhaal ingepland. De week erna, 31-10-2015 spelen we uit bij VDZ tegen de C6D. De wedstrijd begint om 11:30 uur op Sportpark ’t Cranevelt.Houd de mail in de gaten voor vertrektijden, verzameltijden en dergelijke.