Arnhemse Boys C2 – S.C. Bemmel C6

001

Vandaag mochten we opnieuw aantreden tegen S.C. Bemmel in, opnieuw, een thuiswedstrijd. De vorige keer was het nog tegen de C5, vandaag kwam de C6 op visite op Sportpark De Schuytgraaf. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond S.C. Bemmel op de laatste plaats, zij hadden tot vandaag nog geen punten behaald terwijl wij al wisten te winnen van de C5 van Bemmel. We moesten het vandaag doen zonder onze keeper, Pepijn en zonder onze laatste man/voorstopper, Tygo. Gelukkig vonden ook wij 2 gastspelers bereid om de tweede helft in te vallen. Job en Umutjan bedankt voor jullie bijdrage.

Onze tegenstander maakte gebruik van twee gastspelers uit de C2 van Bemmel. We moesten dus zeker allert gaan beginnen aan de wedstrijd. Allert waren we, de doelpunten en de kansen regen zich aaneen. We zijn dan ook gaan rusten met een 5 – 0 stand. In de tweede helft veranderde er eigenlijk niets aan dit spelbeeld. Arnhemse Boys bleef de betere partij en als er iets zorgvuldiger met de vele kansen was omgesprongen, hadden we zeker ver boven de 10 doelpunten weten te scoren. Nu viel het 10e doelpunt van ons in de laatste minuut, maar had onze tegenstander ook 2 x weten te scoren. Eindstand was 10 – 2.

Volgende week zaterdag mogen we opnieuw thuis spelen. De tegenstander dan is de huidige nummer 3, Redichem C2. We beginnen deze wedstrijd om 14:15 uur, 13:30 uur aanwezig op de club.