Arnhemse Boys C2 toernooi bij Kampong Utrecht

Arnhemse Boys C2 toernooi bij Kampong Utrecht

SONY DSC

SONY DSC

Gisteren werd er door de C2 van de Arnhemse Boys een toernooi gespeeld in Utrecht, met gasten uit Meppel, Meteren en natuurlijk de gastheren van Kampong uit Utrecht. Tegenstanders die in dezelfde klasse ingedeeld zijn als wijzelf, maar in een andere regio. We speelden in de schaduw van De Galgenwaard, vlak bij de velden waar F.C. Utrecht hun trainingen afwerken en hun jeugdopleiding hebben. We kunnen dan wel uit Arnhem komen, maar het is toch een soort van indrukwekkend.

We speelden in totaal 3 wedstrijden en door verplichtingen en blessures misten we een aantal spelers. Pepijn kon niet, voor hem in de plaats hadden we een “oude bekende” gevraagd, Justin verdedigde vandaag het doel. Verder misten we Tygo (wintersport met school), Justen en Neo (beiden geblesseerd). Walter traint al een tijdje met ons mee en kon met dit toernooi ook eens een paar “echte wedstrijden” spelen, zodat we met drie wissels aan het toernooi deel konden nemen.

Het toernooi zelf verliep nu niet direct heel succesvol. De eerste wedstrijd tegen Meppel werd nog gelijk gespeeld, de wedstrijden erna gingen beiden verloren. Het was gelukkig in ieder geval een mooie dag en een goed tijdstip om dit toernooi af te werken. Komende zaterdag zal dan blijken of we hiervan weer wat hebben geleerd, dan mogen we om 11:45 uur in Nijmegen aantreden tegen Brakkenstein C4.

De voorjaarscompetitie duurt nog 6 wedstrijden, daarna is het al weer tijd voor de toernooitjes.

SONY DSC

SONY DSC

Geen reactie's

Geef een reactie