Arnhemse Boys C2 – Union C5 (Beker)

Arnhemse Boys C2 – Union C5 (Beker)

001

Terwijl de zomervakantie in de regio Zuid nog niet helemaal voorbij was, stond er toch al een wedstrijd voor de beker op het programma. We moesten thuis aantreden tegenUnion uit Malden, maar door een toernooi bij de Arnhemse Boys kon die niet gespeeld worden. Een door-de-weekse wedstrijd was voor Union geen optie, dus bood onze tegenstander aan om de wedstrijd bij hen te spelen in Malden. Zo speelden we dus een thuiswedstrijd op vreemd terrein.

Door de zomervakantie waren we niet compleet, zodat we gebruik moesten maken van twee voor ons bekende spelers: Jesper Reijnders en Daan Remie. Daarnaast waren Justin Konings (D-speler), Liam en Daan Rasmussen (C-spelers) bereid om ons te versterken.

Het was een warme en zonnige dag waarop deze wedstrijd gespeeld moest worden. We wisten de bal lang in de ploeg te houden en een paar kansen te creëeren, maar we wisten het doel nog niet te vinden. We hadden meer balbezit en kregen kansen, maar Union was de ploeg die het eerste doelpunt wist te scoren. Dit zorgde ervoor dat we wakker werden, want niet lang daarna scoorden we de gelijkmaker. Nog voor de rust scoorde Union de 1-2 ruststand.

Direct na de rust viel de gelijkmaker en daarna was de beer los. We maakten na de 2-2 ook de 3-2, de 4-2, de 5-2 en de 6-2. De wedstrijd leek gespeeld, maar Union dacht daar toch even anders over. Zij wisten weer terug te komen tot 6-5. Vlak voor tijd werd aan de onzekerheid een einde gemaakt door de 7-5 die werd binnen geschoten. De aftrap hoefde niet meer genomen te worden, het was tijd. Al met al toch nog een zwaar bevochten overwinning. We willen onze gastspelers hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage aan deze mooie overwinning.

Komend weekend spelen we de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen. RKSV Brakkenstein C3 uit Nijmegen is hierbij de tegenstander. Brakkenstein (en ook AZ200 Elderveld) hebben nog niet gespeeld voor de beker, dus er valt nog niets over onze tegenstander van zaterdag te vertellen. Vanavond staat de wedstrijd tussen UNION C5 en Brakkenstein op het programma, mogelijk dat dan de kracht van Brakkenstein enigszins duidelijk gaat worden.

002

Geen reactie's

Geef een reactie