Arnhemse Boys D2 – De Bataven D2 | zaterdag 21-09-2013

ArnhemseBoys D2 - Bataven D2
De koploper kwam op visite, De Bataven had de eerste wedstrijd van de competitie met
10-2 van SML weten te winnen en nu moest ook de Arnhemse Boys aan de zegekar worden gehangen. We waren dus gewaarschuwd.

De Bataven begonnen sterk aan de wedstrijd en zij wisten al snel de 0 – 1 te scoren. Direct daarna, vanuit een corner, wisten we echter al weer op 1 – 1 te komen en dat hadden onze gasten uit Gendt niet verwacht. We bleven in de eerste helft goed voetballen en wisten de schade bij rust dan ook te beperken tot een 1 – 2 achterstand.

In de tweede helft ging het jammer genoeg snel. We hebben onszelf denk ik iets te kort gedaan door uiteindelijk met 1 – 7 te verliezen van De Bataven. Had de 2e helft net zo sterk geweest als de 1e helft, dan had de nederlaag aanzienlijk lager uitgevallen. We hebben in ieder geval weten te voorkomen dat er dubbele cijfers op het scorebord staan en, we kregen van een toeschouwer van De Bataven de complimenten voor ons team.

Deze toeschouwer had alleen maar lovende woorden over voor de teamprestatie en -instelling. We hebben dan wel verloren, maar wel van 2e jaars D-spelers. Deze toeschouwer merkte dan ook (volgens mij terecht) op dat wij er wel komen en dat er heel veel potentie in dit team zit. Als we hard blijven trainen en deze goede instelling blijven vasthouden, komen de punten vanzelf.

Zaterdag 28-09-2013 is er een nieuwe kans, dan spelen we om uit bij Gaanderen. We mogen om 9:30 uur aftrappen tegen Gaanderen D1. Gaanderen staat op dit moment, op doelsaldo, 3e in de competitie. Gaanderen, De Bataven en DCS hebben tot nog toe de beide gespeelde wedstrijden winnend weten af te sluiten.