Arnhemse Boys D2 – DCS D1 23-11-2013

Arnhemse Boys D2 – DCS D1 23-11-2013

20131123_124119_1024x768

Deze maand was anders dan de afgelopen maand. Onze Trainer/Leider doet mee met Movember en probeert daarmee geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker. Hij laat de hele maand november zijn snor staan en dat stukje gezichtsbeharing zorgt er toch voor, dat het iemand anders lijkt die voor de groep staat. Mocht je meer willen weten van deze aktie, kijk dan op de volgende link: http://nl.movember.com/programs. In de kantine van de Arnhemse Boys staat een “collecte” bus waarin je je donatie voor deze aktie kunt doen.

Los hiervan was het ook deze week allemaal anders. Door werkzaamheden kon Gert deze gehele week niet aanwezig zijn, afgelopen dinsdag stond Bram er dan ook alleen voor op de training. Donderdag kon ook Bram niet aanwezig zijn, hij is die dag geopereerd aan zijn knie. Op dinsdag heeft hij, namens de ouders, een pakket gekregen om de last wat dragelijker te maken. De training van de D2 werd deze avond verzorgd door Max (vader van Mika en onze vaste fotograaf), Eric (vader van Jelle) en Roberto (vader van Tristan en Aschwin).

Door de ingreep van donderdag was het op deze zaterdag ook niet mogelijk voor Bram om de wedstrijd te leiden. Ook nu namen Max, Eric en Roberto de honneurs waar. Bram was er, met krukken en een pijnlijke knie, wel bij. De genezing gaat gelukkig voorspoedig en we hopen dan ook dat Bram binnenkort weer zelf de trainingen kan gaan geven en de wedstrijden kan gaan leiden.

Dan nu de wedstrijd van vandaag. We speelden tegen de koploper in onze competitie, DCS D1 uit Zevenaar. We moesten beginnen zonder Tristan in verband met een blessure. Gelukkig was Justin bereid om bij ons mee te doen, zodat we in ieder geval met voldoende spelers konden beginnen.

Ook nu was onze tegenstander veel sterker dan ons en een achterstand was dan ook onvermijdelijk. We bleven wel met zijn allen voetballen en we probeerden er alles aan te doen om het een beetje onder controle te houden. Tijdens de wedstrijd vielen Mika en Thom geblesseerd uit, waardoor we alsnog zonder wissels kwamen te staan. David speelde op dat moment met de C2 op het tweede veld mee. Hij was bereid om aan zijn derde wedstrijd van de dag te gaan beginnen en heeft nog ongeveer 10 minuten in de eerste en de gehele tweede helft meegedaan. Ondanks de inzet van Justin en David werd er toch met ruime cijfers verloren. De eindstand was dan ook 0 – 13 in het voordeel van DCS. We wisten vooraf eigenlijk al wel een beetje dat dit zou gaan gebeuren, zij staan nu eenmaal niet voor niets bovenaan. Op naar de volgende wedstrijd, uit bij Presikhaaf.

Geen reactie's

Geef een reactie