Arnhemse Boys D2 – DVSG D1

Arnhemse Boys D2 – DVSG D1

001

Carnaval is voorbij en hetzelfde geldt (bijna) voor de Krokusvakantie. De tweede wedstrijd voor de D2 stond al weer op het programma. Kunnen we een goed vervolg geven aan de overwinning in Elst? De vrijdag had het de hele dag geregend en het hoofdveld van de Arnhemse Boys was onbespeelbaar, maar gelukkig kunnen we op het kunstgrasveld wel uit de voeten.

We mochten tegen DVSG D1, een kleine club uit Groesbeek. De trainer van DVSG D1 vertelde, dat zij eigenlijk naar de 4e klasse gedegradeerd waren, maar toch graag in de 3e klasse wilden blijven spelen. Hierom waren zij nu bij ons ingedeeld en moesten zij alle uitwedstrijden ver reizen.

We begonnen de wedstrijd met de aftrap en wind mee. In de eerste wedstrijd wisten we elkaar makkelijk te vinden, maar vandaag werd dat toch wat lastiger. We hadden wel het meeste balbezit, maar we kregen minder kansen dan tegen Spero. Desondanks wisten we vrij snel in de wedstrijd, na ongeveer 10 minuten spelen, op 1 – 0 te komen. Hoewel we veel balbezit bleven houden, was dit ook de ruststand.

In de tweede helft liepen onze combinaties wat beter en werden we nog wat gevaarlijker dan in de eerste helft. We gaven eigenlijk geen kansen weg, zodat onze keeper weinig te doen kreeg. We zetten zelf wel veel druk op de goal van de tegenstander en hadden een paar kleine kansen. De keeper wist deze goed te verwerken, op een na die van dichtbij binnen geschoten kon worden. 2 – 0 tussenstand. Deze score wisten we niet meer uit te breiden, zodat dit ook de eindstand werd.

Door het slechte weer waren er vandaag opnieuw niet veel wedstrijden, zodat we nu met 2 gespeeld en 6 punten eerste staan in de voorjaarscompetitie.

Volgende week spelen we uit bij AFC Arnhem D1. We beginnen de wedstrijd om 10:45 uur.

003

002

Geen reactie's

Geef een reactie