Arnhemse Boys D2 – ESA D6 zaterdag 15 maart 2014

Arnhemse Boys D2 – ESA D6 zaterdag 15 maart 2014

D2 ESA 001 D2 ESA 002 D2 ESA 003

Vandaag mogen we tegen de D6 van ESA spelen. Dit team is in de najaarscompetitie in de 3e klasse in de middenmoot geëindigd. Van de twee tot nu toe gespeelde wedstrijden in de voorjaarsreeks hebben ze er één gewonnen en één gelijkgespeeld. ESA heeft 11 D teams. We beginnen met Cas die uit de D3 is doorgeschoven en met Job als extra invaller.
Onze vierde wedstrijd in de 3e klasse begint met een aantal aanvallen van het team van ESA. Zij hebben de wind mee en zij krijgen een aantal kansen. Gelukkig staat Pepijn weer goed te keepen.  Het lukt onze jongens niet om grip op de wedstrijd te krijgen. Onzorgvuldige passes, net iets te laat bij de bal. ESA maakt de 0-1 in de 1e helft.

Na de thee hebben wij de wind in de rug, het blijkt geen voordeel: ESA scoort vrij snel drie keer achter elkaar. Daarna lijkt het even of onze jongens het tij weten te keren: Sahin maakt een mooi doelpunt. De jongens vallen vervolgens veel aan, maar de bal valt niet in het net. Uiteindelijk maakt ESA nog een 5e doelpunt.
Dat de jongens de felheid die nodig is om een dergelijke wedstrijd te winnen wel hebben, hebben ze op de training en in de 3 eerdere wedstrijden wel laten zien. Woensdag tegen Spero kunnen we laten zien dat we weten hoe we een wedstrijd wel kunnen winnen!

D2 ESA 002

Het doelpunt van de D2.

Het doelpunt van de D2.

Geen reactie's

Geef een reactie