Arnhemse Boys D2 op Warming Up Toernooi

SONY DSC

Vandaag is de voorbereiding op het nieuwe seizoen dan echt serieus gestart. Vanaf 9:00 uur vanmorgen was het Warming Up Toernooi met in totaal 4 wedstrijden van 15 minuten. Zoals al aangegeven, we spelen niet voor de beker dus dit is de grote test voor het nieuwe team. We hebben de eerste wedstrijd tegen S.C. Westervoort gespeeld en met 0 – 0 gelijk gespeeld. Je kon merken dat, hoewel de meesten van ons al het tweede seizoen in de D samen spelen, we toch nog een beetje moesten wennen. We kregen in deze wedstrijd wel kansen, maar dat gold ook voor onze tegenstander. Een 0 – 0 was dan ook zeker niet onverdiend.

SONY DSC

De tweede wedstrijd stonden we op het veld tegen onze eigen D3. De combinaties liepen al wat beter en we wisten nu wel te scoren. De wedstrijd werd met 2 – 0 gewonnen. We hadden opnieuw de 0 gehouden en ditmaal wel weten te scoren.

De derde wedstrijd was een wedstrijd tegen VDZ. Opnieuw was er verbetering te zien. Het spel speelde zich vooral af op de helft van de tegenstander en we wisten door goede combinaties en snel spel een paar mooie kansen te creëren. De enige kans voor VDZ ontstond uit een corner, maar, zoals gezegd, we speelden toch echt op de helft van de tegenstander.

Direct na de derde wedstrijd moesten we opnieuw aan de bak. we stonden nu tegen Trekvogels. Opnieuw speelden we dominant en snel. we kregen ook weer een aantal kansen, maar we wisten jammer genoeg het net niet te vinden. Uiteindelijk bleef het dus 0 – 0 in deze wedstrijd. 4 wedstrijden gespeeld, 8 punten. 0 doelpunten tegen en 3 doelpunten voor. Met deze cijfers zijn we eerste geworden op het toernooi en ik heb gemerkt dat we een feestje kunnen vieren!