Arnhemse Boys D2 – OSC’85 D4

D2 001

De najaarscompetitie loopt ten einde, voor Arnhemse Boys D2 zijn, tot vandaag, nog twee wedstrijden te spelen. Vandaag komt OSC’85 D4 op bezoek op Sportpark de Schuytgraaf. Met op de achtergrond een mooi winterzonnetje moest er opnieuw geprobeerd worden om deze wedstrijd te winnen. De Boys stonden voor deze wedstrijd gedeeld 1e, OSC’85 nam de voorlaatste plaats in beslag met 3 punten.

De Boys begonnen goed en scherp aan de wedstrijd, alleen in de buurt van de keeper van de tegenpartij, was die scherpte iets minder. Het bleef dan ook vrij lang 0 – 0 staan en er werden wel een paar kansen gemist. Soms waren we besluiteloos, dan weer te gehaast, maar die bal wilde er maar niet in. In de eerste helft kregen onze gasten een heel grote kans, die door een aantal toeschouwers al tot doelpunt was gepromoveerd, maar ook zij misten. De Boys wisten uiteindelijk het eerste doelpunt te scoren en zij kwamen dan ook verdiend op een 1 – 0 voorsprong.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, de Boys bleven de aanval zoeken en wisten een aantal kansen te creëeren, terwijl onze gasten zich noodgedwongen moesten beperken tot het verdedigen. We kregen ook in de tweede helft een aantal grote kansen, maar we misten vaak de scherpte We schoten als we beter hadden kunnen afleggen en we legden af als we beter hadden kunnen schieten. De jarige in ons midden, Ryan, deed zichzelf tekort door een bal van buiten de 16 meter op de paal te schieten. Dat had toch een mooi verjaardagskado kunnen zijn. Uiteindelijk werd ook in de 2e helft het net gevonden, waardoor de eindstand op 2 – 0 werd bepaald.

Door deze overwinning hebben we met 10 gespeelde wedstrijden 27 punten behaald en blijven we dus bovenaan staan. Zowel onze uitslag als de uitslag van GVA staat op dit moment nog niet verwerkt op www.voetbal.nl, zodat op dit moment onze tegenstander van de komende week, Jonge Kracht D2, bovenaan staat. We gaan er maar vanuit, dat GVA zijn wedstrijd thuis ook heeft gewonnen, zodat we samen koploper blijven.

Komende week spelen we de laatste wedstrijd van de Najaarscompetitie uit tegen Jonge Kracht D2. We beginnen deze wedstrijd om 9:00 uur. GVAspeelt om 13:15 uur uit bij RKHVV D3. Dan pas worden de prijzen verdeeld, dus komende vrijdag geen TVOH, maar bijtijds naar bed!