Arnhemse Boys D2 – RKHVV D4 20-09-2014

Arnhemse Boys D2 – RKHVV D4 20-09-2014

20140920_101644

Op zaterdag 20-09-2014 mochten we voor de tweede keer deze competitie een wedstrijd spelen, een thuiswedstrijd dit keer. In het elftal was direct al weer wat gewijzigd. Patrick zou vandaag met de D1 mee gaan doen en vanuit de D1 zou Thom met de D2 mee gaan doen. Het is de bedoeling, dat Patrick vanaf nu speler van de D1 is en da Thom speler van de D2 is. We hebben eerst maar eens even met elkaar kennis gemaakt, maar zoals wel vaker kenden de meesten Thom al en kende Thom ook de meeste spelers van de D2 al.

Onze tegenstander van vandaag was RKHVV D4, 1 van de 2 teams van RKHVV die deze competitie in actie komen. Om 10:15 uur werd er door Arnhemse Boys D2 afgetrapt en vrijwel vanaf de aftrap week een voorzet vanaf de linkerkant af het doel in. We kwamen dus in de eerste minuut al direct op een 1 – 0 voorsprong, een geweldig begin. Hierna begon de wedstrijd eigenlijk pas echt. We wisten veel balbezit te krijgen en te houden en we wisten ook regelmatig gevaarlijk te worden voor het doel van onze tegenstander. De eerste helft was overduidelijk voor ons en de ruststand was dan ook 4 – 0.

In de tweede helft waren de doelpunten kennelijk een stuk duurder geworden, want de vijfde wilde voor de Arnhemse Boys maar niet vallen, terwijl het beeld van de wedstrijd niet echt anders was. We wisten nog steeds kansen te creëren en gevaar voor het doel van onze tegenstander te stichten, maar waar de doelpunten in de eerste helft nog als rijpe appelen vielen, zat er in de tweede helft steeds iemand tussen. RKHVV kreeg hierdoor wat meer zelfvertrouwen en probeerde ook wat gevaar bij ons doel te stichten en uit een van deze situaties viel “de aansluitingstreffer”. Doordat RKHVV verder eigenlijk geen kansen kreeg en het de Arnhemse Boys maar niet lukte om de score uit te breiden, was de eindstand 4 – 1. De tweede overwinning in de najaarscompetitie voor onze D2. Goed gespeeld mannen!

20140920_112631

Geen reactie's

Geef een reactie