Arnhemse Boys D2 – S.C. Groessen D2

Arnhemse Boys D2 – S.C. Groessen D2

SONY DSC

Uit de ranglijst is wel gebleken, dat we vandaag een van de betere ploegen uit onze poel zouden gaan ontvangen. Om 12:00 uur mochten we aftrappen tegen S.C. Groessen, een verademing na de twee keer vroeg, om 8:30 uur uit. S.C. Groessen had hun eerste wedstrijd verloren van Jonge Kracht met 2 – 3. Verder hadden zij alle wedstrijden weten te winnen. Zoals bekend waren wij nog altijd ongeslagen in deze competitie.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, hoewel S.C. Groessen dichter bij onze goal wist te komen dan wij bij dat van hen. Er liepen bij S.C. Groessen een paar flinke knapen in en door de uitbraak van een van hen kwam S.C. Groessen op een 0 – 1 voorsprong. Dit was ook de ruststand van vandaag. We hebben te weinig weten te creëren. Het was allemaal niet scherp genoeg, het leek een beetje of we onder de indruk waren van die jongens die groter waren dan wij.

In de tweede helft ging dit helemaal anders. Wij hadden balbezit en wij controleerden de wedstrijd. We wisten dan ook, geheel verdiend, de 1 – 1 te scoren en we bleven doorstrijden om ook die winnende treffer te gaan scoren. In de extra tijd echter, wist S.C. Groesbeek de winnende treffer te maken, 1 – 2 voor hen. De eerste nederlaag van dit seizoen is een feit. Je krijgt niet altijd wat je verdient, maar we zijn er in ieder geval voor gegaan. Volgende week even geen competitiewedstrijd, maar op zaterdag 25-10-2014 gaan we er weer voor en hopelijk blijven de punten dan wel voor ons.

SONY DSC

SONY DSC

Geen reactie's

Geef een reactie