Arnhemse Boys D2 – SML D3 26-10-2013

Arnhemse Boys D2 – SML D3 26-10-2013

D2 001

Op zaterdag 26-10-2013 was de wedstrijd tegen SML D3. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden beide ploegen nog geen punten behaald in deze competitie. Het zou er dus om gaan, wie de rode lantaarn zou krijgen of behouden. Op doelsaldo stonden wij vooraf al op de laatste plaats.

In de eerste helft ging deze wedstrijd redelijk gelijk op, maar SML wist op een 2 – 0 voorsprong te komen. Hierdoor zag je dat het vertrouwen bij ons weg stroomde. Doordat we toch nog wisten te scoren kreeg dat zelfvertrouwen weer een injectie. Daarna kon het alle kanten op, we hadden op een voorsprong de rust in kunnen gaan, maar ook SML wist nog een aantal kansen te krijgen, zodat ook zij met een nog grotere voorsprong hadden kunnen gaan rusten. Uiteindelijk bleef de stand hangen op 1 – 2 in het voordeel van SML.

Na de rust bleef er van ons vertrouwen helemaal niets meer over. De doelpunten vielen als rijpe appelen en de eindstand werd door SML bepaald op 1 – 8. Hierdoor staan we op dit moment laatste in de competitie.

Geen reactie's

Geef een reactie