Arnhemse Boys D2

Arnhemse Boys D2

Op zondag 18-08-2013 werd op het sportpark het toernooi voor de D1 en de D2 gehouden. Dit toernooi is door de Arnhemse Boys D1 gewonnen, zij wisten alle wedstrijden te winnen. Voor de D2 was dit de eerste kennismaking met het spelen op een groot veld.

De eerste wedstrijd werd tegen de D1 gespeeld, deze wedstrijd werd met 3-0 verloren. De tweede wedstrijd, tegen De Bataven D1 ging ook verloren en dit gold ook voor de derde wedstrijd, tegen Blauw Wit D1. In geen van deze wedstrijden wisten we een doelpunt te scoren, maar je zag wel, dat we steeds beter begonnen te voetballen.

De laatste twee wedstrijden werden gespeeld op het kunstgrasveld. Uiteindelijk werd daar dan toch het eerste doelpunt gescoord in het voordeel van de D2. Jammer genoeg konden we de voorsprong niet vasthouden, de eindstand was 2-1 in het voordeel van OBW Zevenaar. De laatste wedstrijd was tegen ESA D4. Ook hier zag je, dat we toch al wel een beetje gewend zijn aan het spelen op een groot veld. Er werd helaas opnieuw verloren, maar ook nu werd er wel degelijk goed gespeeld.

We zijn 1e jaars D-spelers, dus het kan alleen maar beter gaan in de komede periode. Volgende week zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen RKHVV op het programma, dat wordt de eerste hele wedstrijd van dit seizoen.

Succes !

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie